Foris Unum (illustrasjon)

Turufjell, tomt 88, 3539 FLÅ

Turufjell. Tomt/grunnarbeid og komplett nøkkelferdig hytte. Nyt utsikten fra en Foris Unum. 3 sov - god takhøyde.

Pris

kr 3 150 000,-

 • Boligtype
  Hytte
 • Bruksareal (BRA)
  84 m2
 • Soverom
  3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt
 • jan.tore.sunde@boligpartner.no jan.tore.sunde@boligpartner.no
  Send e-post

Turufjell, tomt 88
3539 FLÅ

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

KOMPLETT LEVERANSE FRA BOLIGPARTNER. HYTTE, TOMT OG GRUNNARBEID. ALLE KOSTNADER INKLUDERT(Unntak byggesaksgebyr til kommunen og dokumentavgift på tomten).

Foris Unum er en tiltalende hytte med et fremtidsrettet uttrykk. Som sine søsken i Lynx- serien utgjør store glassflater, treverk og stein hyttas karakteristiske elementer. Foris Unum minner om sin navnebror Foris, men har ikke hems. Det store og åpne allrommet bestående av kjøkken, spisedel og stue utgjør den sentrale delen av hytta. Her kan du nyte utsikten gjennom de store vinduene mens du spiser eller koser deg foran peisen. I tillegg til allrommet består Foris Unum av tre soverom, bad/vaskerom, separat WC og en romslig sportsbod. Bruksareal for Foris Unum er 77 kvm.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 77
Tilleggsareal utvendig: 7,2
Bruksareal bolig: 76,7
Totalt bruksareal: 83,9
Bebygd areal (BYA): 96,0

Standard

Overflater

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet til hytteserien. Karm og utforinger har samme farge som dørblad. Terassedører leveres med espagnolettlås og dørblad, karm og utforinger er hvitmalt. Innerdører er hvitmalte og av typen "Visjon 1" med hvitmalte foringer.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags superenergiglass. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Utvendig kledning og omramminger er grunnet.
Impregnert trevirke leveres ubehandlet. Shingel på tak.

Til innvendig kledning vegg leveres hytten med liggende slettpanel 14x120mm. På baderom/vask er det flismønstert hvite baderomsplater. I himling er det ubehandlet panel skygge skrå. Alle innervegger er isolerte.

Gulv og lister:
3-stavs eikeparkett i alle soverom, stue, kjøkken og hems. 30x60 cm skiferlignende fliser på første del av gang/entre eller i hele vindfanget. Bad og bod m/bereder leveres med gulvfliser med sokkelfliser. 20x20cm grå slett. Listverk langs gulv, vegg og karm i hvit utførelse.

Veranda/platting:
Impregnert platting ved inngang.

Hemstrapp:
I hytter med hems, leveres sambatrapp

Kjøkken / Bad

Kjøkken: Leveres verdikort.

Bad:
Baderomsinnredning 60 cm og dusjvegger 80x80cm.
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin. 200 liter varmtvannsbereder blir plassert i boden.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2010. Utelampe ved inngang/boddør .

Telefon / tv / bredbånd:
Inngår ikke i denne leveransen. Rørfremføring er inkludert.

Ventilasjon:
Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Sirius 1 fra Schiedel. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og i første del av gang/entre og i hele vindfang.

Renovasjon og byggestrøm i byggeperioden er inkludert.

Annet

Utomhus og grunnarbeider:
Hytta leveres med grav- og betongarbeider, samt bunnledninger og inntakskabel for strøm.
Gårdsplass leveres gruset med hyttestandard med biloppstillingsplass. Gruset stripe rundt hytten som ivaretar dreneringen.
Grov/terrengplanert tomt.

Kjøp av hytte :
Hytta med grav og grunnarbeider selges av BoligPartner på kontrakt formularet NS 3425. Tomt med tilhørende avgifter selges direkte til kjøper fra grunneier. Byggesaksgebyr(15.500) og dokumentavgiften(på tomteverdi) kommer i tillegg.

Generelle forhold:
Det tas ingen forbehold ift graving og betongarbeid. 5 års reklamasjonsrett og kontrakt iht norsk standard, bustadoppføringslova. Bygget er forsikret under oppføring. Inkludert prosjektering, byggesøknad, situasjonsplan, nabovarsling og byggeledelse under oppføring.
Prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet og prisendring. Viser også til vår standard leveransebeskrivelse.


Det tas forbehold om byggetillatelse og evt. feil i prospektet.
Pris pr 04.07.2019

Beliggenhet

Når man kommer sørfra ligger hytteområdet Turufjell på høyre side av dalføret, ovenfor Flå sentrum. Flå sentrum har den senere tid blitt oppgradert og her finner man bla. kjøpesenter med søndagsåpne butikker, matservering, bensinstasjon og hotell. Her ligger også Bjørneparken, en av Norges flotteste dyreparker med variert dyreliv på nært hold.

For mer informasjon om Flå, se: http://www.fla.no/
For Flå kommune, se: https://www.flaa.kommune.no/

Det etableres veier med god bredde opp til Turufjell - området ligger sydvest vendt og har naturlige terrasser i landskapet. Det gir gode solforhold gjennom dagen og man får en flott og vid utsikt fra hyttetomten. Det er i planarbeidet lagt vekt på å oppnå en fin avstand til omliggende naboer. Man har fra første stund planlagt at dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint inn i og etter landskapet. Det er mange idylliske vann / tjern i området, både for aktivitet, tur-mål og som horisont.
Turufjell byr på helårlige turmuligheter like utenfor hytteveggen. Langrenns-nettet i området kobler seg på den eksisterende Eventyrløypa i Hallingdal og man har tilgang til et utstrakt velpreparert løypenett milevis innover fjellheimen.
Det er planlagt alpinbakker på Turufjell, alt fra barnevennlige familiebakker til viderekommende nedfarter. Utvikling av den første nedfarten påbegynnes iflg. utbygger vinteren 2018/2019.
Det satses også på sommeraktiviteter. Det blir tilrettelagt for gode turmuligheter, sykling, fiske m.m. Langrennsløypene i området vil bli lagt opp slik at de kan brukes som sykkelsti om sommeren.
Turufjell blir et godt utgangspunkt for ulike aktiviteter og opplevelser gjennom hele året.

Adkomst

Sørfra: Følg RV 7 nordover fra Hønefoss retning Flå/Gol. Ta til høyre i rundkjøring rett før Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg denne ca 2 km til avkjøring mot Domfet / Veneli, kjør deretter ca 3 km opp Heivegen, ta til høyre over broen inn mot Turufjell. Her kan du følge skilt inn mot hyttefeltet. Etter broen er det ca 5 km til baseområdet i Turufjell hvor tomten ligger.
Kjøretid fra Oslo er ca 90 min.

Nordfra: Følg RV 7 retning Hønefoss/Oslo, kjør gjennom Flå sentrum og ta til venstre i rundkjøring like etter Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg så beskrivelsen over.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

 • Employee Default

  jan.tore.sunde@boligpartner.no jan.tore.sunde@boligpartner.no
  Send e-post

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.