Midthø visningshytte på Norsk Hyttesenter (foto). Hytten oppføres på tomt H10.
Turufjell, Farmenhytta MIDTHØ, 3539 FLÅ

Farmen premiehytte MIDTHØ m/hems. Gode alpin-, langrenns- og turopplevelser på Turufjell. Kort kjørevei fra Oslo-området

Pris

kr 4 066 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    78 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Turufjell, Farmenhytta MIDTHØ
3539 FLÅ

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Se FILM av området, klikk på video i bildene.

For utfyllende informasjon og prospekt klikk på lenken «Prospekt Turufjell» til høyre.

Nå har du mulighet til å sikre deg ny hytte i vakre Flå i Hallingdal, ca. 90 minutters biltur unna Oslo-området. Her på Turufjell byr naturen på store eventyr og opplevelser hele året gjennom.
- Skitrekk i familiebakken åpner vinter 2019.
- Merket tursti til Kristnatten 1076 m.o.h
- Merket tursti til fiskevann.
- Løypenett med langrenn i hytteområdet, som vil stedvis tilrettelegges for sykling om sommeren, og hvor det skal settes opp gapahuk med bålpanne.
- Noe av løypenettet blir tilgjengelig for rullestol og barnevogn.
- Per juni 2019 er det planlagt å bygge ca 50 hytter.

Turufjell er et vakkert, allsidig og familievennlig natur-eldorado for deg som vil ha helårshytte på fjellet.

Her presenterer vi hytten MIDTHØ (Farmen-premie i 2018): Den har et bruksareal på 78 kvadratmeter. Hytten har 3 soverom, bad og et romslig vindfang. I tillegg har Midthø en praktisk hems (gulvareal ca 10 m2) med mulighet for ekstra sengeplasser, slik at du enkelt kan invitere familie/venner på hyttetur i fjellheimen.
Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet. Dette er den sosiale sonen i denne tradisjonelle hytten, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det en direkte utgang til overbygget uteplass.

360 GRADERS VISNING AV HYTTEN, klikk i link under bilder.

VISNINGSHYTTE ved Hellerudsletta/Norsk Hyttesenter:
Se hytten Midthø ferdig oppført og innredet (foto i annonsen er fra denne hytten). Opplev hytten, få romfølelsen og se lysforhold.

Denne hytten oppføres på tomt H10 på Turufjell, ta kontakt om om du ønsker å se.

Dette er en flott familiehytte med plass til det du trenger av ski, sykler ol. Her får du egen sportsbod og fra inngangsarealet er det adkomst til en innvendig bod med god lagringsplass. Denne boden kan alternativt lett gjøres om til et separat wc.

Arealer (i m2):
Hovedplan: 78,4
Gulvareal hems: 10,3
Tilleggsareal utvendig: 12,3
Bruksareal bolig: 78,4
Totalt bruksareal: 90,7
Bebygd areal (BYA): 104,0

ALTERNATIVE HYTTER:
Ønsker du evt. en annen BoligPartner hytte eller har behov for justeringer?
Det er fullt mulig å velge en annen hyttemodell fra vårt brede hytte-sortiment. På denne tomten eller andre tomter.
Vi kan tilpasse alle hytter etter ønsker og behov mht planløsning og hyttestørrelse.

Se ulike hyttemodeller på: www.boligpartner.no/hytte og bestill vår utfyllende hyttekatalog.

Innhold

Midthø inneholder:
Stue/kjøkken (ca 35 m2), 3 soverom (m/plass til familiekøyer), bad, vindfang og innvendig bod (kan evt. gjøres om til sep. wc). Hems (ca 10 m2).
Utvendig bod og overbygget uteareal ved kjøkken.

Planløsning kan tilpasses dine ønsker/behov. Det er også mulig å speilvende hytten om det er bedre ifht. tomten/ønske.

Standard

Leveransebeskrivelse:
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.
Vi tar oss av tegninger, nabovarsling, hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten (mht sol/utsikt, adkomst og p-plasser).
Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk oppsett.

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til kr 75.000. Hvitevarer kommer i tillegg. Vi kan montere kjøkkenet mot et tillegg ifht. valg løsning.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran. Innredning og dusjvegg kan velges fritt, det er her kalkulert til kr 27.000 montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile. Man kan velge annen type eller fliser på vegger som tilvalg.

Dører og vinduer:
Til hytter i Karakter-serien leveres dørtypen BP 211-S1 med karm i samme farge som dørblad. Farge iht. leverandørens standard farger og utforing MDF hvitmalt. Ytterdøren leveres med hardved terskel , låskasse med sylinder og håndtak, forkrommet og matt iht. fasadetegninger.
I bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak, forkrommet og matt.
Balkongdør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås.
Innvendige dører leveres med dørblad, karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvitmalt dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vinduer:
I alle vinduer er det benyttet vakumimpregnert furu eller kjerneved i furu. Faste (F på tegning) og åpningsbare vinduer med 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Åpningsbare vinduer har åpningsbegrensning. Det leveres personsikkerhetsglass i samsvar med forskriftenes krav. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt. Klarlakkerte utforinger i laminert fingerskjøtet furu kan leveres som tilvalg.
Vinduer kan også leveres i ulike farger mot tillegg i pris.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. I Karakter-serien leveres panel av typen dobbelfalset liggende 19 x 148, ny type.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller skifertak kan leveres som tilvalg.

Innvendig kledning:
Skygge skrå, stående ubehandlet panel i furu, 14x145 mm. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
12 x 120 mm faspanel, natur ubehandlet. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
Kunde står fritt til å velge gulv etter eget ønske. I leveransen er det kalkulert med parkett og fliser til kr 300,- pr m2 inkl mva. Legging av gulver er medtatt i prisen.

Utvendig belistning:
Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte bord, ubehandlede.

Innvendig belistning:
Til rom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister, i hvitmalt utførelse, profilert type 15 x 70. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.
Listverk kan som tilvalg leveres behandlet som vegger.

Trapp/stige til hems:
Hems-stige leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan den leveres behandlet.

Annet:

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkter leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner og belysning er ikke medtatt i leveransen.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste som kan sendes ved forespørsel.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom. Hvis ikke el., naturlig avtrekk.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad, gang/VF og i bod med bereder. Panelovner kommer i tillegg.
Ovn i stue er kalkulert med kr 25.000 montert, men kan velges fritt. Pipe er inkludert i leveransen.

Det er ikke priset platting ved inngang og overbygget areal ved kjøkken, da det varierer hva kunder ønsker å ha (betong, tre, skifer etc). Kan leveres og prises separat.
ByggTeam kan også oppføre garasje/bod i stil som hytten etter nærmere avtale.

Beliggenhet

TURUFJELL, bare 90 min. fra Oslo-området og nær Hønefoss-regionen.
Turufjell området ligger mellom 650 moh og 1000 moh. Alt areal som ligger over 1 000 m.o.h er friområder. Dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint i og etter landskapet; ikke et byggefelt på fjellet.
Med Flå kommune som samarbeidspartner tilrettelegges det for offentlig vann/avløp til alle hyttene. Det er inngått samarbeide med Telenor for leveranse av fiber til alle hyttene, dette bidrar også til utvikling av mobilnettet i og rundt området.
Når man kommer sørfra ligger hytteområdet Turufjell på høyre side av dalføret, ovenfor Flå sentrum. Flå sentrum har den senere tid blitt oppgradert og her finner man bla. kjøpesenter med søndagsåpne butikker, matservering, bensinstasjon og hotell. Her ligger også Bjørneparken, en av Norges flotteste dyreparker med variert dyreliv på nært hold.

Det er etablert veier med god bredde opp til Turufjell - området ligger sydvest vendt og har naturlige terrasser i landskapet. Det gir gode solforhold gjennom dagen og man får en flott og vid utsikt fra hyttetomten. Det er i planarbeidet lagt vekt på å oppnå en fin avstand til omliggende naboer. Man har fra første stund planlagt at dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint inn i og etter landskapet. Det er mange idylliske vann / tjern i området, både for aktivitet, tur-mål og som horisont.

Alpint: Terrenget rundt Turufjell ligger ideelt til for det som blir et spennende alpinanlegg for hele familien. Alpinbakkene strekker seg mot to forskjellige fjelltopper som knyttes sammen til et anlegg. Samlet blir det over 15 km nedfart fordelt på ca. 10 traseer. I tillegg blir det også tilrettelagt for skogkjøring mellom traseene. Det høyeste sammenhengende fallet er på over 400 høydemeter ned fra Kristnatten.
Randonee: Rundt Turufjell er det flere idylliske fjelltopper, perfekte for randonee og frikjøring. Nærmest er Kristnatten og Turufjellet som strekker seg mot 1100 moh. Her kan du klikke på deg skia på hytta og rusle opp til toppen. På toppen kan du nyte den fantastiske utsikten før du suser rett hjem igjen på hytta. Sørbølfjellet ligger også like i nærheten og juver nesten 1300 moh.

Langrenn:Terrenget i Turufjell er perfekt for langrenn. I hytteområdet blir det småkuperte rundløyper i alle kategorier i le for vær og vind. Løypene blir tilknyttet den eksisterende Eventyrløypa hvor du kan gå helt til Hemsedal. Det er også kort vei til høyfjellet hvor det blir etablert løyper opp på Turufjellet og mot Sørbølfjell. Her får du viddefølelsen når du sklir innover løypene. Langs løypene settes det opp gapahuker, her kan du ta deg en velfortjent pause på turen. Ved løypene etableres det også dagparkeringer slik at man enkelt kan komme seg til nytt terreng og nye løyper.

Sykling:Når vinteren slipper taket og langrennsskiene er satt bort, kan man ta frem sykkelen. Det kommer flere stier og løyper rundt hyttene som strekker seg innover i terrenget. Flere av langrennsløypene blir tilrettelagt for familievennlige sykkelrunder. For de som ønsker seg større utfordringer er terrenget velegnet for sykling opp og ned fjellene. Gjennom Flå går også Eventyrveien, sykkelveien gjennom Hallingdal fra Geilo til Noresund.

Vedr jakt/fiske:
Småvilt/fuglejakt: styres via grunneierlag, kontakt Jakt og fiske-senteret på Flå- tlf: 46 97 32 00, web: http://www.jaktogfiskesenteret.no/
Fiske: Man kan kjøpe sesongkort for ca 100 fiskevann (ca kr 500,-). Kontakt overstående.
10 fiskevann ligger i gangavstand fra Turufjell, nærmeste ca 45 min unna, rest inntil 2 timers gange.

Turufjell er et vakkert, allsidig og familievennlig natur-eldorado for deg som vil ha helårshytte på fjellet.

Parkering

Det opparbeides 2 parkeringsplasser ihht. reguleringsplan

Adkomst

Sørfra: Følg RV 7 nordover fra Hønefoss retning Flå/Gol. Ta til høyre i rundkjøring rett før Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg denne ca 2 km til avkjøring mot Domfet / Veneli, kjør deretter ca 3 km opp Heivegen, ta til høyre over broen inn mot Turufjell. Her kan du følge skilt inn mot hyttefeltet. Etter broen er det ca 5 km til baseområdet i Turufjell hvor tomten ligger.
Kjøretid fra Oslo er kun ca 90 min.

Nordfra: Følg RV 7 retning Hønefoss/Oslo, kjør gjennom Flå sentrum og ta til venstre i rundkjøring like etter Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg så beskrivelsen over.

Diverse

VEI, VANN/AVLØP OG NETT:
Privat helårsvei, offentlig vann og avløp.
Tilknytningsavgift til offentlig vann/avløp er inkludert i tomteprisen!
Hytten vil bli tilkoblet fibernett.

KJØP AV TOMT OG HYTTE:
Tomt selges direkte til kjøper fra grunneier. Fastpris, dvs. ingen budrunder. Byggesaksgebyr (ca kr 15.500 i 2019) og dokumentavgift (på tomteverdi) kommer i tillegg.

BoligPartner hytte inkl. grave- og grunnarbeider selges av ByggTeam AS på kontrakt ihht Norsk Standard/Bustadsoppføringlova (NS 3425). Hytten leveres ihht. gjeldende leveransebeskrivelser.
Vi tar oss av hele søknadsprosessen og bistår, ved befaring, med å få plassert hytten best mulig på tomten (ifht. adkomstvei, p-plass, sol og utsikt).

ByggTeam ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot hyttedrømmen. Velger du oss som din lokale hytte leverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt tid.

ByggTeam AS er lokal forhandler av BoligPartner hytter og hus/leiligheter for hele Hallingdal. Vi leverer høy kvalitet, gir en god service og har alltid en tett oppfølging av våre kunder.

Det er mulig å få se visningshytter / hytter under bygging på Turufjell og i Hallingdal ellers. Bare ta kontakt.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Prisnivå pr feb. 2019.

Hvitevarer/tilbehør

Velges fritt og er ikke inkludert i prisen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med ByggTeam.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Selveiertomt nr. H11, 960 m2 (areal er opplyst av Turufjell),
beliggende på venstre hånd rett før man kjører inn på baseområdet. Tomten er priset til kr 1.250.000 + omk.

Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser som fysisk er satt/merket.

Vi har også tilgang på tomt nr H9, 1100 m2, i dette området, se foto i bilder. Pris for denne tomten er også kr 1.250.000 + omk.

Tomten fradeles ved kjøp og får da tildelt Gnr/Bnr.
Veinavn for tomten er i prosess.

Regulering

Utdrag av reguleringsbestemmelser (fra Turufjell):
Tomten kan ha inntil tre bygg, dvs. et fritidshus, et anneks og et uthus/garasje Utnyttingsgraden er maksimalt 236 m2 BYA. Innenfor dette arealet kan summen av fritidshus og anneks være på inntil 150 m2. Annekset kan ikke være større enn 50 m2. Uthus/garasje kan være på inntil 50 m2. Det er krav om to parkeringsplasser á 18 m2 pr. fritidsbolig (=36m2) som er regnet med i utnyttingsgraden for tomta.

Fritidshus kan ha flatt tak, pulttak eller saltak.
Maksimal gesimshøyde ved flatt tak er 4 meter og ved pulttak 6 meter. Maksimal mønehøyde for saltak er 6 meter.
Alle mål er målt over gjennomsnittsnivå på terreng.

I fasaden på bygningene skal det brukes materiale som tre, glas og/eller stein, bortsett i fra grunnmur.

Taktekking skal være jord/torvtak, tre, skifer eller papp (ligger til grunn i annonsert pris) i svart/gråtoner.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.