Illustrasjon -Det er gitt rammeløyve for oppføring av denne boligen.  Bildet avviker fra virkelig miljø og omgivelser.
Leirhusbakken 4, 2092 MINNESUND

Minnesund/Langsetåsen: Koselig og tradisjonelt hus fra BoligPartner|flott familiebolig|2 bad|2 stuer|3 sov|nært skole

Pris

kr 5 350 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    165 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter nærmere avtale
Fremdrift
Oppstart etter IG fra kommunen og inngått kontrakt på husleveranse og tomt
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Leirhusbakken 4
2092 MINNESUND

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Huset har valmet tak, er tilpasset skrå tomt, og er en tilgjengelig bolig med soverom i begge etasjer.

Hovedplanet i 1. etasje inneholder bad, stort soverom med utgang til egen veranda, og en stue med plass til flere sittegrupper og dør ut til en stor og delvis overbygd veranda.

Kjøkkenet er atskilt fra stua og har god plass til et spisebord. Underetasjen rommer to soverom, bad, bod og en koselig tv-stue – som enkelt kan tilpasses til å bli et fjerde soverom ved behov. Underetasjen i Midtgaard har også en alternativ inngang via sportsboden - og inngang i begge etasjer er utvilsomt praktisk. Tre boder med mye oppbevaringsplass er også noe av det som appellerer til mange.

De to verandaene med flotte uteplasser under gir Midtgaard en stilren og flott fasade - dette er absolutt et hus som er verdt å sjekke ut!

Om boligen

Graving er ikke inkludert i prisen og kjøper må selv fremskaffe tilbud fra graverentreprenør, samt stikk/bunnledninger for vann/avløp og tilknytning til el.

Boligen vil innredes i lyse tidsriktige farger med kostemalte panelplater på vegg. Platene er enkle å rengjøre og vedlikeholde, samt at de gir et lunt preg. Det er mulig med andre fargevalg.
Begge bad flislegges med varmekabler i gulv. På vegger i badene leveres baderomsplater. Her er det mange varianter å velge mellom.
KJøkken kan velges fra Norema eller Sigdal og oppgraderinger og tilvalg er mulig fra våre leverandører.
Gulv leveres med 3 stavs eikeparkett i en hvitpigmentert farge.
Begge bad vil få innredning fra LInn Bad, med skuffer, speil og lys, samt dusjdører og vegghengt toalett.
Det er mulighet for å gjøre egne valg av produkter og materialer, samt farger. Bestill gjerne et møte med selger for tilbud på dine ønsker.

Innhold

Underetasje:
2 romslige soverom med kjellerstue i mellom. Mulighet for å lage et tredje sov i denne etasjen ved å lage en vegg i kjellerstuen. Eget bad og separat vaskerom i denne etasjen. Her er det i tillegg 2 boder - en stor og en liten. Den største har utgang direkte til terreng og kan evt. brukes som bod til hagemøbler og gressklipper etc. Gang/trapp til hovedplan.

1. etasje:
I hovedplan er det vindfang og en gang med adkomst til kjøkken - her kan man dele av med en kjøkkenøy om ønskelig. Bod teknisk rom og bad/vaskerom, samt et soverom med utgang til en liten privat balkong fra hovedsoverommet. Stuen er romslig med trapp til underetasjen og utgang til en flott og delvis overbygget balkong. I stuen er også ildstedet plassert.

Standard

Boligen holder god standard pg materialvalg kan oppgraderes etter ønske.

Beliggenhet

Langsetåsen på Minnesund ligger i et idyllisk og landlig område. I nærområdet har man fine turmuligheter, gangavstand til skole og nærbutikk. Boligfeltet ligger i et sentralt og barnevennlig område på østsiden av Minnesund i Eidsvoll kommune.
Det er ca 1 km til barneskole og ca 1 mil til ungdomsskole og videregående. Buss til skolen stopper ca 20 meter fra boligfeltet. Det er både kommunale og private barnehager i området. Shoppingtilbud i i Eidsvoll med Sundet, samt Råholt Amfi med både serveringssteder og butikker.

Beskrivelse (type bolig)

Flott og tradisjonell enebolig med hovedplan og sokkel. En god og smart planløsning der barnerommene er i underetasjen sammen med kjellerstue og utgang til terreng/hage.

Parkering

Parkering på egen eiendom - det skal avsetter for dobbel garasje.

Antall parkeringer

2

Adkomst

Fra Gardermoen/Oslo: Følg E6 nordover og kjør over Minnesundsbroen. Ta første avkjøringen til høyre og sving deretter til høyre i første kryss mot Langset. Ta til venstre inn Langsetvegen øg følg denne til t-krysset. Der svinger du til høyre mot Kirken. I neste kryss holder du venstre og deretter første til venstre inn Leirhusvegen. Tomten ligger på venstre hånd på nedsiden av vegen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Det leveres ildsted i stuen og varmekabler i gang, bad og vaskerom.

Overtakelse

tter nærmere avtale

Forbehold

Forbehold om byggetillatelse fra kommunen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Norsk Hyttesenter