Tomten 186/84
Leirhusbakken , 2092 MINNESUND

Eidsvoll/Langsetåsen: Byggeklar eneboligtomt i barnevennlig boligområde|sørvestvendt med gode sol- og utsiktforhold

Pris

kr 1 190 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    817 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Leirhusbakken
2092 MINNESUND

Loading map...

Kort om eiendommen

Eiendommen er skrånende med fin utsikt over det landlige landskapet. Eiendommen har en tillatt utnyttelse på BYA 25% og bebygges med sokkelløsning.
Området består hovedsaklig av småhusbebyggelse, eneboliger. Innkjøring fra oversiden av eiendommen med parkering på hovedplan og mulighet for å bygge bolig der alle hovedfunksjoner kan ligge på hovedplan.

Om tomta

Velkommen til en trygg visning
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Beliggenhet

Langsetåsen på Minnesund ligger i et idyllisk og landlig område. I nærområdet har man fine turmuligheter, gangavstand til skole og nærbutikk. Boligfeltet ligger i et sentralt og barnevennlig område på østsiden av Minnesund i Eidsvoll kommune.
Det er ca 1 km til barneskole og ca 1 mil til ungdomsskole og videregående. Buss til skolen stopper ca 20 meter fra boligfeltet. Det er både kommunale og private barnehager i området. Shoppingtilbud i i Eidsvoll med Sundet, samt Råholt Amfi med både serveringssteder og butikker.

Parkering

Parkering på egen eiendom - det skal avsettes plass til dobbel garasje.

Antall parkeringer

2

Adkomst

Fra Gardermoen/Oslo: Følg E6 nordover og kjør over Minnesundsbroen. Ta første avkjøringen til høyre og sving deretter til høyre i første kryss mot Langset. Ta til venstre inn Langsetvegen øg følg denne til t-krysset. Der svinger du til høyre mot Kirken. I neste kryss holder du venstre og deretter første til venstre inn Leirhusvegen. Tomten ligger på venstre hånd på nedsiden av vegen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Eiendommen overtas etter kontrakt og oppgjør.

Forbehold

Byggeplikt til BoligPartner. Hus tilpasset tomt og innenfor områdets regulering.

Sentrale lover

Bustadopføringslova

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

skrå

Regulering

Langsetåsen gnr. 186, bnr 4 m. fler.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Norsk Hyttesenter