Illustrasjon  av Novara på tomten.
Kjøyaveien 8, 3050 MJØNDALEN

Mjøndalen - Prosjektert enebolig fra Boligpartner i barnevennlige omgivelser. Flat og solrik tomt.

Pris

kr 6 760 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    155 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Kjøyaveien 8
3050 MJØNDALEN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Huset leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Novara får familien hele fire soverom, hvor tre av dem befinner seg i husets andre etasje.

Her oppe har arkitektene også tegnet inn et oppløft som skaper rom til en flott TV-stue på nesten 11 kvadratmeter. Oppløftet gir også både utsyn, lysinnfall og solvarme i tillegg til mulighetene for god utlufting. Det er også et godt bad her på dette planet. I husets første etasje finner du hjemmets hjerte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over 46 kvadratmeter. Her er det god plass til å samle familien og venner rundt spisebordet ved vinduet. Fra stua er det dobbel terrassedør ut til uteplassen utenfor. Etasjen har også et soverom samt bad/vaskerom. Novara har i tillegg sportsbod for praktisk lagring av alt fra hageredskaper til sykler.

Familievennlige Novara er en moderne versjon av husmodellen Bjørkli fra vår Nostalgi-serie.

Om boligen

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra Visjon 1 . Ytterdøren leveres fra Jømna i hvit utførelse.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser i aluminium.

Vegger / tak og himling:
Sparkla og malte vegger(K2) i alle oppholdsrom.

Gulv:
I leveransen til dette huset inngår lys 1-stavs parkett fra Floorfactory i stue og Tv-Stue, gang 2.etasje. 3-stavs i andre oppholdsrom. Flis på gulv i entrè.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Denne leveransen er på inntil kr. 120 000.-

Bad:
På bad leveres det flis 20x20 på gulv og 30x60 på vegg på begge bad,.
Tilvalg kan gjøres etter avtale.
På vaskerom leveres det flis med sokkelflis på gulv og baderomsplater på vegg.

Kontakt selger for utstyrsliste for baderomsinnredning.
I dette huset leverer vi vegghengt toalett på begge bad.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer og hovedsikring i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.


Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk + 48 mm påforing som isoleres med mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 70 mm mineralull.

Generelle forhold:
Materialvalg i denne boligen er eksempler på hva vi kan levere og derfor vil totalpris kunne variere hvis kunde har ønsker om andre materialer og leveranse. Dette avklares med selger.

Forbehold:
Tilkoblingsavgift vann/avløp og byggesøknadsgebyr er estimert til 60.000 og er tatt hensyn til i totalprisen men vil bli fakturer kjøper direkte.

Beliggenhet

Koselig og familievennlig beliggenhet i Mjøndalen i etablert boligområde.
Beliggende med fin avstand til skoler og barnehage samt sentrum.Nærhet til
påkjøring retning Drammen/Kongsberg, samt gode tog -og bussforbindelser.Kort
vei til rekreasjonsmuligheter som golfbane, bademuligheter på Hagatjern,
turmuligheter langs elven og flotte skimuligheter fra MIFhytta med godt løypenett.

Adkomst

Følg Drammensveien fra Mjøndalen sentrum og mot Vestfossen. Fra Drammensveien følges videre inn på Nedbergkollveien. Ta så til venstre inn Hagebyveien og følg denne til du kommer til Kjøyaveien. Følg veien til venstre og boligen ligger på høyre side.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.