Stue - Illustrasjon
Sportsveien 3 A, 1940 BJØRKELANGEN

Sportsveien 3B

Pris

kr 2 990 000,-

  • Boligtype
    Tomannsbolig
  • Bruksareal (BRA)
    78 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Sportsveien 3 A
1940 BJØRKELANGEN

Loading map...

Plantegninger

Standard

OVERFLATER
Alle oppholdsrom får 3-stavs eikeparkett, hvitmalte mdf-plater på vegger og himlingsplater i tak. Overgang mellom vegg og tak, samt rundt innerdører og vinduer blir listet. I entre, bad/vaskerom og bod blir det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning blir levert fra Sigdal eller Norema. Du står fritt til å velge leverandør. Kjøkkeninnredning leveres for inntil 45 000 kr inkl. mva, frakt og montering. Gjelder ikke hvitevarer.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil, samt dusjvegger og WC. Det leveres også opplegg for vaskemaskin.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Det leveres 4 stk downlights på bad og 3 stk downlights på kjøkken. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser leveres med impregnerte terrassebord.

UTEAREAL
Eiendommen leveres grovplanert med stedlige masser. Plen, busker, hekk, gjerde og lignende leveres ikke av utbygger. Carport kan leveres mot tillegg.

Beskrivelse (type bolig)

Vertikaldelt tomannsbolig

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Vi gjør oppmerksomme på at bilder brukt i prospektet kun er illustrasjoner, og at hvitevarer, møbler og interiørartikler ikke medfølger.
Det tas forbehold om kommunal godkjenning. Det tas forbehold om skrivefeil i annonsen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.