Bildet er kun en illustrasjon og kan avvike fra faktisk leveranse og miljø.
Hago tomt 11, 3570 ÅL

1solgt! 1/2 tomannsbolig med carport/bod, 2 store soverom, vaskerom og stor åpen stue/kjøkken-løsning under oppføring.

Pris fra

kr 2 990 000,-

  • Bruksareal (BRA)
    78 m2
  • Soverom
    2
  • Antall enheter
    2
Ferdigstillelse
Høst 2020
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Boligene

1solgt! 1/2 tomannsbolig med carport/bod, 2 store soverom, vaskerom og stor åpen stue/kjøkken-løsning under oppføring.
Enhet
Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
2 Tomannsbolig 78 m2 2 kr 2 990 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Beskrivelse

Tellus er en tradisjonell og fin tomannsbolig på et plan. Her får du en god og effektiv planløsning som passer for mange.

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Hago tomt 11
3570 ÅL

Loading map...

Om prosjektet

Leilighetene på 78 kvm inneholder en stor åpen kjøkken og stueløsning. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og en fin utsikt over Sundre. Leilighetene har stort bad og eget separat vaskerom ved inngangen. Du har to store soverom som gir gode muligheter for oppbevaring og skapplass. Her får du også en koselig uteplass, med mindre innsyn. Det følger også med romslig carport og en praktisk utvendig sportsbod i bakkant.

Vi legger stor vekt på kvalitet og godt håndverk. Boligen blir oppført av våre egne tømrere, som er lokale håndverkere med stolthet for arbeidet og håndverket sitt. Vi bruker også kun lokale underentreprenører. Dette sikrer god kvalitet i alle ledd.

Kjøkkeninnredning fra Aubo og baderomsinnredning fra VVS Bademiljø er inkludert i prisen. Her er det flere forskjellige varianter å velge mellom, og kan tilpasses dine ønsker og behov. Det er også mulighet å tilpasse andre overflater, slik at du får det hjemmet du ønsker deg.

Det er mulighet for å se en tilnærmet lik tomannsbolig på Geilo som visningsleilighet.

Beliggenhet

Hago Boligfelt er et nytt og sentrumsnært boligfelt i Ål, med solrik beliggenhet og fin utsikt. Feltet ligger ca 1 km fra Ål sentrum, hvor man blant annet finner Ål Sjukestugu, butikker, kjøpesenter, kommunehus, kulturhus m.m. Feltet er tilknyttet sentrum med belyst og tilnærmet falt gang og sykkelvei.

Diverse

Kjøper må påregne årlig kostnad til blant annet kommunale avgifter, forsikring, strøm, andel grusing og brøyting i feltet og på egen tomt, velavgift m.m.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.