Nysetra (illustrasjonsbilde) Bildet avviker fra virkelig miljø og omgivelser.

Vetlestølen, 5708 VOSS

Voss - Prosjektert hytte fra Boligpartner med høy kvalitet! Flott beliggenhet i Bordalen, solrikt og nydelig utsikt!

Pris

kr 4 110 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    78 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Vetlestølen
5708 VOSS

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

De store flotte vinduene i stua ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Birken-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter. Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr.

I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 76,7
Gulvareal hems: 45,5
Tilleggsareal utvendig: 0,8
Bruksareal hytte: 76,7
Totalt bruksareal: 77,5
Bebygd areal (BYA): 92,0

Standard

Hytten leveres nøkkelferdig med standard leveranse!
Kontakt hytteselger for mer informasjon om produkter som leveres i boligen, eller last ned vårt prospekt for inspirasjon!

Beliggenhet

Bordalen Hyttegrend ligger høyt og fritt. Her har du flott utsikt i alle retninger. Høgfjell og topper, dalen og kulturlandskapet nedenfor, skog og turområde – her kan du nyte frisk fjelluft og følelsen av frihet.
Tomtene ligger på 600 til 720 moh, er vestvendt, med svært gode solforhold. Midtsommer går ikke solen ned før kl. 22.30. Bordalen har en vakker og variert natur, ingen gjennomgangstrafikk gjør Bordalen til en gjemt perle. Dalen strekker seg fra det berømte og spektakulære Bordalsgjelet 1 km fra Voss sentrum, og 10 km sørover til Rong.
Dalen tilbyr rekreasjon, naturopplevelser og aktiviteter hele året. Bordalselven slynger seg gjennom dalen og kan benyttes til fisking og bading i tillegg til fjellvannene i området. Vinterstid er det flotte preparerte skiløyper like ved, og setter du deg i bilen er det noen minutt til sentrum eller til alpinløypene.
Dalen er en levende bygd der folk bur, trives og arbeider. Landskapet helt fra Vangsvatnet til Høgfjellet ber preg av jordbruk og husdyrhold gjennom generasjoner. Enger, stier, beiteland og stølsvoller forteller sin egen historie. I dag er dette supplert med nye aktiviteter som Bordalen Hyttegrend, Synnøva-Tunet, Husdyrparken, Voss Hyttegrend og Voss Ski og Tursenter. I Husdyrparken i Bordalen kan du se gamle norske husdyrraser på nært hold. Du kan delta i foring og gårdskonkurranse, eller bare slappe av med en økologisk is i kaféen.
I tillegg til å nyte gledene ved hyttelivet hele året, er det kort vei til Voss sentrum. Bygdebyen er handels- og regionsenter for indre Hordaland, og her er det et godt utvalg i butikker, kaféer og kulturtilbud. Her er det puber og hotell, kulturhus med kino, det er kulturarrangement og festivaler gjennom hele året, og ikke minst er det mange aktivitets- og idrettstilbud på Voss.

Velkommen til Bordalen!

For mer informasjon om Bordalen se gjerne på nettsiden: http://www.bordalen.no

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Vi tar forbehold om feil i annonsen

Viktig informasjon

Etter signering av kontrakt for oppføring av hytte faktureres kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden blir da ved byggelån. Tomt er med i prisen.

Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for tilknytning av vann og avløp, strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.