Bukkehø (illustrasjon)

Litrane 290, 5708 VOSS

Prosjektert hytte i Bordalen på Voss - Innholdsrik og sjarmerende fjellhytte fra Boligpartner med høy standard!

Pris

kr 5 090 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    109 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Litrane 290
5708 VOSS

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Denne hytten leveres nøkkelferdig og har høy kvalitet - for detaljer se avsnittet "standard"

Bukkehø gir rom for mange mennesker med tre gode soverom. I tillegg har hytta en praktisk hems som gir deg både større fleksibilitet og flere sengeplasser.
Det fantastiske kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter er virkelig hjertet i flotte Bukkehø. Her løfter taket seg nesten fem meter opp mens de mange og store vindusflatene hilser naturen utenfor velkommen inn. Fra kjøkkenet er det utgang til overbygd uteplass. Tenk deg følelsen av å nyte morgenkaffen der ute. Ro og lykke.

Med en ekstra tv-stue kan også ungdommene få sin egen frisone i hytta, eller du kan bruke arealet til ekstra soveplasser. Du bestemmer. I Bukkehø blir den viktige bodplassen godt ivaretatt. Her får du egen sportsbod til ski og fiskeutstyr, mens det fra inngangshallen er dør direkte til den innvendige boden. En perfekt lagringsplass når utetøyet og skoa trenger sin velfortjente hvile etter dagens spreke fjelltur.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 96,3
Gulvareal hems: 10,4
Tilleggsareal utvendig: 12,6
Bruksareal bolig: 96,3
Totalt bruksareal: 108,9
Bebygd areal (BYA): 123,0

Standard

Hytten blir levert nøkkelferdig med standard leveranse.
Ta kontakt med hytteselger for spørsmål om innvendige leveranser.

Beliggenhet

Bordalen Hyttegrend ligger høyt og fritt. Her har du flott utsikt i alle retninger. Høgfjell og topper, dalen og kulturlandskapet nedenfor, skog og turområde – her kan du nyte frisk fjelluft og følelsen av frihet.
Tomtene ligger på 600 til 720 moh, er vestvendt, med svært gode solforhold. Midtsommer går ikke solen ned før kl. 22.30. Bordalen har en vakker og variert natur, ingen gjennomgangstrafikk gjør Bordalen til en gjemt perle. Dalen strekker seg fra det berømte og spektakulære Bordalsgjelet 1 km fra Voss sentrum, og 10 km sørover til Rong.
Dalen tilbyr rekreasjon, naturopplevelser og aktiviteter hele året. Bordalselven slynger seg gjennom dalen og kan benyttes til fisking og bading i tillegg til fjellvannene i området. Vinterstid er det flotte preparerte skiløyper like ved, og setter du deg i bilen er det noen minutt til sentrum eller til alpinløypene.
Dalen er en levende bygd der folk bur, trives og arbeider. Landskapet helt fra Vangsvatnet til Høgfjellet ber preg av jordbruk og husdyrhold gjennom generasjoner. Enger, stier, beiteland og stølsvoller forteller sin egen historie. I dag er dette supplert med nye aktiviteter som Bordalen Hyttegrend, Synnøva-Tunet, Husdyrparken, Voss Hyttegrend og Voss Ski og Tursenter. I Husdyrparken i Bordalen kan du se gamle norske husdyrraser på nært hold. Du kan delta i foring og gårdskonkurranse, eller bare slappe av med en økologisk is i kaféen.
I tillegg til å nyte gledene ved hyttelivet hele året, er det kort vei til Voss sentrum. Bygdebyen er handels- og regionsenter for indre Hordaland, og her er det et godt utvalg i butikker, kaféer og kulturtilbud. Her er det puber og hotell, kulturhus med kino, det er kulturarrangement og festivaler gjennom hele året, og ikke minst er det mange aktivitets- og idrettstilbud på Voss.

Velkommen til Bordalen!

For mer informasjon om Bordalen se gjerne på nettsiden: http://www.bordalen.no

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Viktig informasjon

Kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden blir da ved byggelån. Tomt er inkl i prisen.

Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for tilknytning av vann og avløp, strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.