Illustrasjon: Konsept V2. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Vikeshagen , 5709 VOSS

Voss/Vikeshagen - Moderne hytte i nytt konsept fra Boligpartner, vedlikeholdsfrie materialer!

Pris

kr 4 230 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    74 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Vikeshagen
5709 VOSS

Loading map...

Om boligen

V2 er en tøff og minimalistisk hytte i Boligpartnerkonseptet! Hvordan de skal tas i bruk, er helt opp til deg.
Inngangspartiet til V2 har en romslig garderobe og herfra ledes du inn til rom som både kan bli din sosiale sone og/eller soverom/bod/ TV-stue. Vi har kalt det et flerbruksrom – fordi du tar dette rommet i bruk slik du ønsker det. Det er også arealer til et baderom.
Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et areal på 40 kvadratmeter som gir deg en ekstra fleksibilitet i forhold til bruk som oppholdsrom eller kanskje soveplasser til hyttegjester.

Standard

Ta kontakt med boligselger for informasjon om produkter i boligen! Bestill gjerne prospekt for inspirasjon.

Beliggenhet

Voss hyttegrend ligger ca 9 km fra Voss sentrum, og består av 49 tomter - 550 moh. Feltet har praktfull beliggenhet, og byr på et eldorado for ski- og friluftsinteresserte. Rett utenfor hytten er det flott natur og preparerte skiløyper, dekke under er asfalt - så her kan du stå på rulleski om sommeren. Alpinbekker er heller ikke langt unna.

Voss har mye å by på! i tillegg til et sjarmerende sentrum med et mangfold av ulike butikker kan du slå deg løs i vindtunnel, klatreparker, rafting, golf, fjellklatring, jakt og fiske, luftsport med mer. Det er også flere kjente arrangementer på Voss: Vossajazz, Ekstremsport veko, Smalahoveslepp, Osafestivalen, Worldcup freestyle og fotballturneringer.

Adkomst

Fra Voss sentrum kjører en mot Palmafossen, ta til høyre mot Brynali/Skutle. Følg veien. Fra sentrum er det ca 9 km. Se www.skivoss.no for nærmere beskrivelse. Husk å betale P-avgift. Alle tomtene vil ha vinterbrøytet vei.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik. Det er også mulig å bygge en av våre andre hytter på denne eller noen av de andre tomtene, se www.boligpartner.no for valgmuligheter.

Forbehold

Forbehold om feil i annonen

Viktig informasjon

Etter signering av kontrakt for oppføring av bolig, skal tomt kjøpes ut og betales direkte til tomteeier via ekstern megler (Proaktiv Eiendomsmegling) Tomt er inkl i prisen.

Deretter faktureres kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden blir da ved byggelån.

Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for tilknytning av vann og avløp, strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Regulering

Reguleringsplan for Voss hyttegrend, P_ID 2012006.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.