Flott utsikt til Leirvik.
Linneavegen 20, 5412 STORD

Prosjektert einebustad på Leirvik. Flott utsikt over Leirvik.

Pris

kr 5 890 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    216 m2
  • Soverom
    5
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Linneavegen 20
5412 STORD

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Raumarheim ligg trygt og stabilt inne på BoligPartners topp 5-liste over bestselgarar. Antageleg er det ein kombinasjon av det karakteristiske eksteriøret med valma tak og svalgang over inngangspartiet og den gode planløysninga på innsida, som gjer Raumarheim til ein favoritt.

Raumarheim har eit bruksareal på 216 kvadratmeter fordelt på to plan. Hovudplanet rommar hall med garderobeløysning, bad/vaskerom, soverom, bod med eigen inngang, kjøkken og stove. Kjøkkenet er forbundet med den innvendige boden, som mange innredar som vaskerom eller brukar som grovkjøkken. Praktisk å kunne sette handleposane rett innanfor døra! Stova er lys og triveleg – med muligheit for peis og doble terrassedører som leder ut i hagen.

Andre etasje rommar fire soverom, bad, to innvendige bodar og ei stove med utgang til balkong. Her er innreidningsmulighetane mange: få gjesterommet, heimekontoret eller medieteket du alltid har ønska deg.

Standard

Innvendige overflater

Dørar:
Innvendige dørar blir levert som kvitmalte heiltre dørar frå Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforingar er kvitmalt. I Nostalgi-serien blir døra ”Ola 4” levert.

Vindu:
I samtlege husseriar blir det levert 3-lags vindu med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vindua er barne- og tjuverisikra. Vindu, karm og utforingar blir levert kvitmalt.

Veggar / tak og himling:
Slette kvitmalte overflater i stover, gang og kjøkken.Soverrom og boder får ferdigmalte plater.

Golv:
Eike parkett,1stav fas kvit matt lakk. Fliser, Modisty Anthracite 60x60 i gang.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte kvite lister rundt dørar, vinduer og langs tak og golv. I Nostalgi-serien leveres golvlist og gerikt i utførelsen15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påreknast.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boligar. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i kvitt med laminerte eiketrinn.

Ny beskrivelse:


Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boligar – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
Hovudbad nede leveres heilflisa med kvite 20x60 fliser på vegg og 33x33x grå på golv.På bad oppe leveres baderomsplater med flisemønster og 33x33 grå fliser på golv.Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr og dusjveggar.

Bod / vaskerom:
På bod/vaskerom leverse slett baderomspanel. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningane inkluderer vanlegvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsberedar, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.Golv blir flislagt med Demireks Diamond Black 20x20.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytarar og kontaktar i kvit utførelse. Automatsikringar, hovedsikring og målarar i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldande standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarma og rensa luft tilføres oppholdsromma. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for eit sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Varmekablar på bad/vaskerom og gang. Jøtul F136 peisovn med stålpipe i stove.

Isolasjon:
Ytterveggar i boligen er bygt opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpane fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innerveggar mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er meint som ein orientering om byggeprosjektet og er ikkje bindande for den detaljerte utforminga av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringar viss dette skulle vise seg nødvendig eller ønskeleg. Illustrasjonar og plantegningar som er benytta i prospektet kan avvike fra virkeleg bygg. 1:100-tegningar og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Bustaden Raumarheim er planlagt bygd i Linneaveien 21. Dette er ei tomt med flott utsikt og gode solforhold. Eigendommen har svært attraktiv belligenheit i eit veletablert og populært buområde like ovanfor Leirvik. Det er kort avstand til skular, barnehagar, idrettsanlegg og turterreng. Det er gåavstand til Leirvik sentrum, der ein finn eit bredt utvalg av servicetilbod med to kjøpesenter, gågate, kulturhus, restaurantar, kafear, bussterminal og hurtigbåtterminal. I kulturhuset er det kino, bibliotek, symjehall, tradisjonelle kulturhusfasilitetar og kulturskule. Frå Linneaveien er det kort avstand til Heiane og dei fleste arbeidsplassane i regionen.

Ta gjerne kontakt for tomtebefaring eller informasjon om bustaden. Prisen i annonsa er for både bustad og tomt.

Adkomst

Parkering på eigen grunn.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.