Hytte i Sogndal Skisenter - Hodlekve. (Illustrasjon: Nysetra frå BoligPartner)
Hodlekve, 6856 SOGNDAL

NYSETRA - Nøkkelferdig, praktisk og moderne familiehytte m/hems. Tomt, grunn- og betongarbeid, er inkludert!

Pris

kr 4 545 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    77 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Hodlekve
6856 SOGNDAL

Loading map...

Kort om eiendommen

Vi har ei ledige byggjeklar tomt ved Hodlekvè Skisenter. Med tanke på opparbeiding ligg denne tomta fint til i lett skråande terreng. I tillegg ligg den godt i le for vind, samtidig som ein beheld det majestetiske utsynet som Hodlekve er kjend for. Vi har framleis tilgang på fleire tomter i ulik prisklasse i Hodlekve.

På denne tomta kan vi mellom anna byggje hytta "Nysetra" frå BoligPartner, og det er denne hytta vi presenterer her.

Vi har allereie rukke og ferdigstillle over 30 hytter og leilegheiter her i Hodlekvè som du kan få sjå nærare på, enten frå vegen eller ved at vi tek deg med inn. Alle hyttene vi har bygd i Hodlekve er frå hyttekatalogen til BoligPartner, og dei aller fleste er tilpassa etter den enkelte kundes ynskjer og behov. Vi koordinerar alle underleverandørar, tek oss av heile søknadsprosessen og hjelp til med å få plassert hytta optimalt på tomta.

I denne annonsa har vi inkludert det me opplever at dei langt dei fleste av våre hyttekundar ynskjer som tilval. Prisen speglar difor eit forholdsvis presist bilete av kva totalsummen på hytta vil verte.

Ta berre ein kik på kva me har lagt inn som standard for hytta her:

- Ferdig beisa innvendig vegg-, takpanel og listverk, valfri farge innafor standard fargeutval.
- Flislagt golv i entré (30*60cm).
- Laminatgolv i alle tørre rom.
- Komplett kvalitets-kjøken frå AUBO, ferdig montert (til ein verdi av 105.000,-)
- Flislagt baderomsgolv, med baderomsplater på vegg.
- Opus Ignis peisovn, og stålpipe frå Nordpeis
- 3-lags vinduage med energispareglass
- Ultimalt ytterkledning, valfri fargekode (grunning + 2 toppstrøk, sopp og råtebehandling)
- Takshingel
- Komplett elektrikar-installasjon frå grunnarbeid til ferdig installert hytte, ihht. NEK 400:2018, inkludert m.a. inne- og utebelysning, samt varmekablar på våtrom og gang.
- Komplett røyrleggjarleveranse, med m.a. baderomsmøblar i frå Viking Bad.
- Komplett betongleveranse
- Handtering av byggavfall under byggjeprosess
- Byggvask etter ferdigstilling
- Teikning/prosjektering
- Byggesøknad
- Byggforsikring frå oppstart til overlevering, samt alle lovpålagde garantiar(§12 og §47)

Tilvalg/frådrag:
Ettersom vi har prisa hytta som komplett, er alt du treng og litt til, inkludert. Standarden er med dette sett til høg og basert på det me opplever at mange hyttekundar ynskjer inkludere. Ingen overraskingar for kunden, og ein kan lett gjere fleire val som tek sluttsummen nedover. Vi jobbar alltid for at kunden skal vere nøgd, og då er vi på same tid veldig fleksible, og lydhøyre ifht. kunden sine ynskjer og krav. Endringar på hytta, endringar på materialvalg og eigeninnsats er vi sjølvsagt opne for. Det er fantasien, kreativiteten og lommeboka som set grenser for korleis akkurat ditt hytteprosjekt skal sjå ut, og lande finansielt. Vi hjelper deg meir enn gjerne på vegen til din hyttedraum!

Tomt:
Gbnr. 19-133
Tomtekostnad kr 1 100 000,-
Dokumentavgift av tomtepris kjem i tillegg (2,5%).

Grunnarbeid:
Opparbeiding av tomt er stipulert til kr 350 000,-, og basert på erfaringstal frå området. Vi tek imidlertid atterhald om spesielle grunnforhold. Opparbeiding av natursteinsmurar kjem evt. i tillegg.

Om boligen

Dei store flott vindaugene i stova ynskjer naturen velkomen inn i denne familievenlege hytta frå TUR-serien. Her kan heile familien samlast og vere saman i det flotte sosiale kjøkken- og stoveområdet på over 40 kvadratmeter.

Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den eine boden har eigen inngang frå utsida, slik at ski og anna sportsutstyr har sin naturlege plassering der.

I tillegg har hytta eit veldig praktisk hemsareal, der takhøgda er 1,89 på det høgste partiet. Golvarealet er her på heile 43,3m2! Hemsarealet gjev ekstra fleksibiltet, og er ein perfekt stad der borna/ungdommane kan trekke seg tilbake, og ha si heilt eiga sone i hytta.

Beliggenhet

10 km frå Sogndal sentrum ligg Sogndal skisenter og Hodlekve. Området er kjend for sine mange moglegheiter i laussnø og på preparert snø, då området er særs snøsikkert heile vinteren gjennom.

Sumarstid er området eit fantastisk utgangspunkt for sykkel og gåturar. Med tilrettelagd sykkelløype/park og mange merka turløyper er du sikra mange aktive val for alle aldersgrupper. Utover hausten kan ein hauste av det fjellet gir, slik som bærsanking, fiske- og jakt-turar.

10 min. køyring og du er i Sogndal sentrum med rikhaldig utval av butikkar, kaféar og restaurantar - og Sognefjorden, som er ypparleg til m.a. kajakkpadling.

Sogndal skisenter består per i dag av 5 skitrekk av varierande lengde og har i tillegg 2,5 km preparerte nedfartar og 10 km preparerte langrennsløyper. Hodlekve er kjendt for å vere eit av dei mest snørike områda i landet.

Adkomst

Hodlekve og hytteområdet ligg i Sogndalsdalen ved Rv5.

Diverse

Dette prospektet er meint som ei orientering om byggeprosjekt og er ikkje bindande for den detaljerte utforminga. Alle opplysningar er difor gitt med forbehold om at utbygger kan føreta mindre endringar hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskjeleg. Illustrasjonar og planteikningar som er nytta i prospektet kan avvike frå verkeleg bygg. 1:100-teikningar og prosjektetbeskrivelse går framfor dette prospektet der det måtte vere avvik.

Oppvarming

- Komplett leveranse på Opus Ignis med svart ventilert stålpipe frå Nordpeis.
- Varmekablar på bad/vask., entrè og bod.
- Opplegg for panelovnar på vegg.

Vedlegg

Sjå lenke til kjøkkenteikningar.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Faste årlege kostnadar ifbm. tomt:

- Pliktig medlemskap i hytteeigarlaget
- Kommunale avgifter og eigedomsskatt
- Minimum 2 årskort i Sogndal skisenter
- Utgifter til vedlikehald og brøyting av veg vinter og sommar. er estimert til kr. 7500,-

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.