Velkommen til Seltangen hyttefelt
Seltangen, 5635 HATLESTRAND

Tomter med panorama fjord og fjellutsikt over Hardangerfjorden. Vi har byggekapasitet i år!

Pris

kr 590 000,-

  • Boligtype
    Fritidstomt
  • Tomteareal
    832 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Seltangen
5635 HATLESTRAND

Loading map...

Kort om eiendommen

Har du lyst på ny nøkkelferdig hytte i år? Vi har byggekapasitet!

Ta kontakt for å avtale privat visning på tomtene.

Tomtene:
Tomtene varierer i størrelse fra 750 til 1100 m2. Priser fra 590 000 - 790 000kr

Tomt 2, 3, 4, 6, 7, 8 og 9 er solgt.

Alle tomtene har fremlagt vei, vann, avløp, strøm og fiber til tomtegrensene. Grunnarbeid kostnad er estimert til 250 000kr.

Du står fritt til å velge den hytten fra vår katalog, som passer deg og din familie best. Ta kontakt for en hyggelig hytteprat.

Se vår nettside: www.boligpartner.no eller bestill hyttekatalog for å se vårt utvalg.

Om tomta

Tomtene befinner seg fergefritt, kun 1 time og 40 minutter fra Bergen. Her kan en nyte fantastisk fjord og fjell utsikt, som er vanskelig å se seg mett på. En ser utover vakre Hardangerfjorden mot Folgefonna, Rosendal og de flotte Kvinnheradsfjellene, blant annet Melderskin, Malmangernuten og Ulvanosa. Om du har lyst å røre på deg er Seltangen ett eldorado for frilufts interesserte hele året. Sjø og båtlivet, bade, fiske, padle, fotturer og sommerskisenter på Fonna, er noen av frilufts aktivitetene i nærheten.

Et par minutters gangavstand ned til sjøen hvor en kan leie båtplass. Her er det småbåthavn og badeplass. Badeplassen kan benyttes av store og små. Foruten badestige og bading fra svaberg, befinner seg en liten grunn strand, som egner seg for de minste. Så her kan store og små kose seg.

Fonna er et av Europas fremste sommerskisentre, lokalisert 1200 moh på isbreen Folgefonna i hjertet av Hardanger. Det tilbys alpinløyper for hele familien, variert freestylepark og langrennsløyper på isbreen. Fra toppen av skiheisen, 1470 moh, har man spektakulær utsikt til isbreen, Hardangerfjorden og Nordsjøen.

Knapt en time unna kan du besøke vakre Rosendal, og det historiske Baroniet Rosendal . Her kan du benytte deg av severdigheter som museum med omvisninger, konserter, foredrag, teater, kunstutstillinger, overnatting og servering.

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig

Parkering

Parkering på egen tomt. Felles gjesteparkering like i nærheten.

Adkomst

Kjør fra Bergen mot Arna, og videre mot Samnanger. Ta av mot Eikelandsosen (RV48). Følg veien nedover dalen mot Mundheim. Ta til høyre mot Gjermundshavn og følg Hardangerfjorden utover til Hatlestrand. Ta deretter til høyre inn RV49 mot Ølve. Etter ca. 3 km tar du til venstre inn Netlandsvegen.
Følg veien ca 2 km til du kommer opp til et gårdsbruk, ta så ned til venstre mot sjøen.

Overtakelse

Etter avtale

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Oppgjør for tomt gjøres ved kontraktsignering. Byggeklausul med Boligpartner.

Regulering

Fritidbolig

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.