Seltangen Tomteannonse1
Seltangen, 5635 HATLESTRAND

12 utsiktstomter i naturskjønne omgivelser ved Hardangerfjorden-Halvor Bakke sin hyttedrøm kan bli din!

Pris

kr 590 000,-

  • Boligtype
    Fritidstomt
  • Tomteareal
    832 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Seltangen
5635 HATLESTRAND

Loading map...

Kort om eiendommen

Tomtene befinner seg fergefritt, kun 1 time og 40 minutter fra Bergen. Her kan en nyte fantastisk fjord og fjell utsikt, som er vanskelig å se seg mett på. En ser utover vakre Hardangerfjorden mot Folgefonna, Rosendal og de flotte Kvinnheradsfjellene, blant annet Melderskin, Malmangernuten og Ulvanosa. Om du har lyst å røre på deg er Seltangen ett eldorado for frilufts interesserte hele året. Sjø og båtlivet, bade, fiske, padle, fotturer og sommerskisenter på Fonna, er noen av frilufts aktivitetene i nærheten.

Et par minutters gangavstand ned til sjøen hvor en kan leie båtplass. Her er det småbåthavn og badeplass. Badeplassen kan benyttes av store og små. Foruten badestige og bading fra svaberg, befinner seg en liten grunn strand, som egner seg for de minste. Så her kan store og små kose seg.

Fonna er et av Europas fremste sommerskisentre, lokalisert 1200 moh på isbreen Folgefonna i hjertet av Hardanger. Det tilbys alpinløyper for hele familien, variert freestylepark og langrennsløyper på isbreen. Fra toppen av skiheisen, 1470 moh, har man spektakulær utsikt til isbreen, Hardangerfjorden og Nordsjøen.

Knapt en time unna kan du besøke vakre Rosendal, og det historiske Baroniet Rosendal . Her kan du benytte deg av severdigheter som museum med omvisninger, konserter, foredrag, teater, kunstutstillinger, overnatting og servering.

Om tomta

Tomtene:
Tomtene varierer i størrelse fra 750 til 1100 m2. Priser fra 590 000 - 790 000

Grunnarbeid kostnad er estimert til 250 000kr, og kommer i tillegg.

Alle tomtene har fremlagt vei, vann, avløp, strøm og fiber til tomtegrensene.

Du står fritt til å velge den hytten fra vår katalog, som passer deg best. Hyttetyper i annonsen er ment som forslag.

Halvor Bakke hytten Sva:
Nøkkelferdig inkl.støptplate:
2 475 500kr
Halvor Bakke hytten Flø: Nøkkelferdig inkl.støpt plate:
2 925 000kr

Halvor Bakke har designet sin hyttedrøm! Eksteriøret på sjøhyttene Flø og Sva er helt lik. Planløsningen er også veldig lik, bortsett fra at Sva er 26 kvadratmeter mindre.

Velkommen til Sva. En nydelig hytte med et soverom og hems - helt perfekt for deg som ønsker å realisere hyttedrømmen din ved sjøen. Lik storebror Flø gir Sva deg muligheten til å leve tett på naturen. Slipp landskapet utenfor helt inn i hytta gjennom de mange store vindusflatene. Flere av dem er toflyet slik at du kan åpne de opp som dører. Gled deg til slå opp vinduet på soverommet en tidlig sommermorgen mens du kjenner hvordan den friske sjøluften gir deg masse ny energi.

Denne hytta har ett soverom, et bad, sportsbod og samme fleksible hemsløsning som du finner i Flø. Den åpne og luftige kjøkken- og stueløsningen har to skyvedører ut mot terrassen. Utenfor får du en romslig overbygd terrasse som strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Med en slik løsning kan du gjøre uteplassen som en del av hyttearealet ditt. Her ute er det nydelig å sitte selv om det regner eller blåser litt. Blir det kjølig på kveldene, kan du bare fyre opp i utepeisen!

Taket på overbygd uteplass er i et materiale med sinkfarge slik at det skiller seg ut fra den liggende trekledningen på hytta.

Hyttas inngangsparti har samme sval som du finner på hyttemodellen Flø. Kanskje dette blir din favorittplass på hytta – et sted du kan nyte fritiden din helt i ro og ly – samtidig som du er utendørs.

Se video og intervju med Halvor Bakke, klikk på play knapp på bildene. Her forteller Halvor Bakke alle tankene bak designet på hytten sin.

Nysetra, turserien:
Nøkkelferdig hytte inkl.støpt plate: 2 155 500kr

De store flotte vinduene i stua ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Tur-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter.

Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr. I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta.

Velkommen inn i Kvarstad - en moderne hytte fra vår Tur-serie.

Hytta har et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.

Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, noe som gir stor fleksibilitet. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad. Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor. Gulvarealet til hemsen er på 18,9 kvadratmeter.

Hyttemodellen Ro 1 er BoligPartner sin absolutt mest prisgunstige hytte. Dette er en praktisk og oversiktlig modell som passer fint sammen med ønsket om det ekte hyttelivet. Her er det valgt løsninger som sikrer både et prisgunstig sluttprodukt samt en rask og effektiv byggeprosess.

Tomtepris kommer i tillegg og varierer fra 590 til 790 000kr. Alt ettersom hvilken tomt du kunne tenke deg.

Standard

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid estimert til 250 000,-, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad fra kr 590.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

OVERFLATER:
Oppholdsrom får 1-stavs laminat i lys eik, panel på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad/vaskerom flislagt gulv med varmekabler.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Verdikort: 65 000kr
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

VENTILASJON:
Det leveres avtrekksvifter på bad/vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Parkering

Parkering på egen tomt. Felles gjesteparkering like i nærheten.

Adkomst

Kjør fra Bergen mot Arna, og videre mot Samnanger. Ta av mot Eikelandsosen (RV48). Følg veien nedover dalen mot Mundheim. Ta til høyre mot Gjermundshavn og følg Hardangerfjorden utover til Hatlestrand. Ta deretter til høyre inn RV49 mot Ølve. Etter ca. 3 km tar du til venstre inn Netlandsvegen.
Følg veien ca 2 km til du kommer opp til et gårdsbruk, ta så ned til venstre mot sjøen.

Diverse

Kjøper står fritt til å velge hytte i vår hyttekatalog. Modellene i annonsen er ment som forslag.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Stålepipe og peisovn innvendig.
Varmekabler på bad/vaskerom.

Overtakelse

Etter avtale

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Oppgjør for tomt gjøres ved kontraktsignering. Byggeklausul med Boligpartner.

Regulering

Fritidbolig

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.