Illustrasjon av Midthø! Bildet avviker fra virkelig Miljø og omgivelser.
Kvamskogen, 5600 NORHEIMSUND

Mulighet for Farmen hytta på Kvamskogen. Innholdsrik planløsning med stor hems. Totalt 88kvm. Ta kontakt for visning.

Pris

kr 4 299 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    78 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Vedlegg:

Kvamskogen
5600 NORHEIMSUND

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Midthø var premiehytta i Farmen 2018. Denne populære hyttemodellen har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter.

Dette er den flotte hytta som fjordårets deltakere i Farmen på TV2 kjempet om å vinne.

Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur. Gulvarealet til hemsen er på 10,3 kvadratmeter.

Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Standard

Hytten leveres nøkkelferdig! Ta kontakt med boligselger for innvendige leveranser, eller last ned vårt prospekt for inspirasjon.

Beliggenhet

Velkommen til Dalen, ved foten av Byrkjefjellet på Kvamskogen!

Tomten har en flott beliggenhet, med kort avstand til flotte turløyper og alpin. Det er vinterbrøytet vei til parkering ca 30 meter fra hytten.

Kvamskogen har ca 65 km preparerte skiløyper i sesongen. Den mest populære løypen går fra Furedalen og videre til Mødal og er maskinpreparert til foten av Såta. En annen mye brukt løype til Mødal går fra Løkjentunet.

Liker du alpint ligger er det ikke langt til Furedalen og Eikedalen skisenter. Eikedalen har et godt tilbud til hele familien, med flere heiser, skiskole og det er også åpent på kveldstid. For mer informasjon se www.eikedalen.no.

Er du glad i toppturer har du også mye å velge i:
Furedalen – Tveitakvitingen 4 timer opp -1 299moh-
Jonshøgdi – Byrkjefjell – 3 timer opp- 1 046 moh-
Jonshøgdi – Iendefjell – 3,5 timer opp – 1 260 moh –
Tokagjel – Fuglafjell – 4 timer opp – 1 334 moh –

Om sommeren er det også kjekt med hytte på fjellet, Kvamskogen har flere flotte bade- og fiskevann.
Dersom du har lyst å stå på ski om sommeren også er Folgefonna skisenter bare en times kjøretur unna.

Nordheimsund er bare en 20 minutters kjøretur unna, og her har finner du alt fra lege, jernevare, sportsbutikker, flere matvarebutikker, og vinmonopol.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.