unik beliggenhet

Storevik Eikefjord, 6940 EIKEFJORD

Tomannsbustad rett ved sjø og strand. Du velger planløysing som passer for deg.

Pris fra

kr 3 695 000,-

  • Bruksareal (BRA)
    117 - 118 m2
  • Soverom
    3
  • Antall enheter
    2
Ferdigstillelse
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Boligene

Tomannsbustad rett ved sjø og strand. Du velger planløysing som passer for deg.
Enhet
Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Tomt 5B Tomannsbolig 118 m2 3 kr 3 695 000,-

Leilighetsnummer

5b

Storevik Eikefjord
6940 EIKEFJORD

Loading map...

Om prosjektet

Moderne tomannsbolig, flott beliggande ved fjorden. Unik mulighet med slående utsikt.
Her har du sjansen til å bo urbant i landlige omgivelser med tilgang til flotte naturopplevelser rett utenfor døra. I Storevika ønsker vi å skape et miljø som er ypperlig for førstegangskjøperen og nyetablereren så vel som barnefamilier og eldre. Leilighetene ligg i idylliske omgivelser, omkranset av grønne friområde. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme, med sjøen rett utenfor døra.

Innhold

Moderne leiligheter med store rom. 3 romslige soverom og bad med plass til alt du måtte trenge.
En stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater som skaper et lyst og trivelig inntrykk, og en god romfølelse. Mulighet for å gjøre stuen enda større!
Utgang til solrik balkong fra stuen, og utgang til platting / hage fra soverom i U.etg.

Mulighet for å endre størrelsen på kjøkken/stove ved å flytte sportsbod. (eks. kjøkken kan plasseres der sportsboden er i tegnet.)

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Hvit lett glatt" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF. Husmodeller med takvindu leveres med vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass fra Velux.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard.

Gulv:
Pergo Laminatgulv eller parkett. Kunden bestemmer selv hva type.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I denne boligen leveres fabrikklakkert hvit furutrapp som standard.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Enkel kjøkkenløsning fra JKE er inkludert. JKE, Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Hvitevarer er ikke inkludert.

Bad:
Vegger leveres med flismønstret Fortissimo 2091-F01 S white som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr, buende dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres, serien Line.

Vaskerom:
Vegger leveres med faspanel 3-bord. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger og inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Generelt

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Stålpipe og ovn Mondo 2 er inkludert i leveransen.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Storevik ligg perfekt til for deg som vil leve sentrumsnært i Eikefjord . Bor du her, våkner du opp til ei majestetisk utsikt over fjorden og fjella, og likevel er Eikefjord sentrum bare en rask spasertur unna.
Med ny skole, barnehage og flerbrukshall i Eikefjord, er dette blitt et populært plass man kan nyte i lang tid fremover. Her kommer du til å trivs.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.