Fasade
Storevik Eikefjord, 6940 EIKEFJORD

Tomannsbustad med fantastisk beliggenheit ved sjøen. 25 min til Førde/Florø. 2 av 4 solgt

Pris fra

kr 3 695 000,-

 • Boligtype
  Enebolig
 • Bruksareal (BRA)
  113 m2
 • Soverom
  3
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Ta kontakt for en gjennomgang.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Tomt 7A 113 m2 3 kr 3 695 000,-
Enebolig
BRA 113 m2 Soverom 3 Totalpris kr 3 695 000,-

Fasiliteter

Garasje/P-plass

Leilighetsnummer

7a
Tomt 7B 113 m2 3 kr 3 695 000,-
Enebolig
BRA 113 m2 Soverom 3 Totalpris kr 3 695 000,-

Fasiliteter

Garasje/P-plass

Leilighetsnummer

7b

Storevik Eikefjord
6940 EIKEFJORD

Loading map...

Om prosjektet


Moderne tomannsbolig, flott beliggande ved fjorden. Unik mulighet med slående utsikt.
Her har du sjansen til å bo urbant i landlige omgivelser med tilgang til flotte naturopplevelser rett utenfor døra. I Storevika ønsker vi å skape et miljø som er ypperlig for førstegangskjøperen og nyetablereren så vel som barnefamilier og eldre. Leilighetene ligg i idylliske omgivelser, omkranset av grønne friområde. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme, med sjøen rett utenfor døra.

Innhold

Moderne leiligheter med romslige soverom og bad med plass til alt du måtte trenge.
En romslig stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater som skaper et lyst og trivelig inntrykk, og en god romfølelse.
Utgang til solrik balkong fra stuen, og utgang til hage fra soverom i U.etg.
Mulighet for å endre størrelsen på kjøkken/stove ved å flytte sportsbod. (eks kjøkken kan plasseres der sportsboden er inntegnet.)
Velkommen til en trygg visning

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Ta2-boligene leveres døra hvit glatt

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger / tak og himling:
I Ta2 leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og 5-stav ferdigmalte plater på veggene i alle tørre rom. Ønsker du andre overflater er det mulighet å endre.

Gulv:
Det legges pergo 1 stav laminat i alle tørre rom, flis på bad og gulvbelegg på bod. Kunden står også fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Ta2-boliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58. Sparkling og maling av spiker/stifthull i lister må påregnes, men dette går fint uten.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Ta2-boliger leveres det fabrikklakkert hvitt furutrapp som standard.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
JKE Design leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Gavekort på kjøkken kr. 55 000,-

Bad:
På bad leveres hvite slette baderomsplater. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toalett på bad, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Det leveres buede dusjevegger, servantmøbel og speil.

Bod / vaskerom:
I Ta2-boliger leveres bod/vaskerom med ferdigmalter plater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og opplegg for skyllekar.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Fiber / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Oppvarming med varmekabler på bad, bod, gang og vedovn i stove. Ellers bestemmer dere hvilke øvrig oppvarming dere ønsker.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 70 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen.


Sameige:
Sameige blir enkelt organisert og består av to seksjoner.
Det er også pliktig medlemskap i Storvika sameige (velforening).
Per i dag er det ikke fastsett årlig avgift for sameiga, men medlemskap vil kunne føre til kostnader knyttet til opparbeiding og vedlikehold av Storevika.

Beliggenhet

Storevik ligg perfekt til for deg som vil leve sentrumsnært i Eikefjord . Bor du her, våkner du opp til ei majestetisk utsikt over fjorden og fjella, og likevel er Eikefjord sentrum bare en rask spasertur unna.
Med ny skole, barnehage og flerbrukshall i Eikefjord, er dette blitt et populært plass man kan nyte i lang tid fremover. Her kommer du til å trivs.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.