Hytte Collagehalvor Bakke
Fetalia, 5785 VØRINGSFOSS

Halvor Bakke sin hyttedrøm kan bli din! Peis inne og ute- gjennomgående gode kvaliteter

Pris

kr 4 345 500,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    84 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Fetalia
5785 VØRINGSFOSS

Loading map...

Om boligen

Fjellandsby på Feet- Eldorado for friluftsaktiviteter hele året!

Prosjektet er ferdig prosjektert og klar til byggesøknad

Nue - en flott fjellhytte fra Lengt-serien til Halvor Bakke og BoligPartner
I Nue ligger absolutt alt til rette slik at du kan være til stede i øyeblikket og virkelig nyte fritiden din tett på naturen.

I hytta Nue trenger du ikke engang å gå ut av soverommet for å komme nær naturen. Det er bare å åpne det tofløya vinduet - som strekker seg helt ned til gulvet - som en dør for å slippe dette magiske øyeblikket helt inn på soverommet ditt.

La ute bli inne og inne bli ute ved å åpne de to store skyvedørene i det luftige kjøkken- og stueområdet. Utenfor venter en lun, overbygd uteplass som strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Her kan du sitte under tak og fylle på med frisk fjelluft selv om regnet skulle komme og hilse på. Blir det kjølig på kveldene, kan du bare fyre opp i utepeisen! Ekte hyttekos! Taket på overbygd uteplass er i et materiale med sinkfarge som blir en fin kontrast til den stående trekledningen på hytta.

Inngangspartiet har fått en romantisk sval med plass til en hyggelig benk. Det perfekte stedet å sitte når du ønsker ro og ly. Døra inn til hytta er en stalldør som gir deg muligheten til å kun åpne den øverste delen hvis du ønsker. Legg også merke til skoddene rundt alle vinduer som gir fjellhytta et spennende dekorelement med minner fra tidligere byggetradisjoner.

Nue har to soverom samt en fleksible og praktisk hemsløsning. Hytta har et bad og romslig sportsbod. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 79,6
Sportsbod: 4,2
Tilleggsareal utvendig: 31,5
Bruksareal hytte: 84
Totalt bruksareal: 115
Bebygd areal (BYA): 132,0

Standard

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid estimert til 500 000,-, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad fra kr 850.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Taktekking:
Alvdal Malmfuru tretak.

OVERFLATER:
Oppholdsrom får 1-stavs laminat i lys eik, panel på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad/vaskerom flislagt gulv med varmekabler.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Verdikort: 55 000kr
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

VENTILASJON:
Det leveres avtrekksvifter på bad/vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Det er fult mulig å tilpasse hytten, eller velge en annen hytte i vår katalog.

Beliggenhet

Tomtene ligger i et naturskjønt terreng med utsikt til fantastisk natur, majestiske fjell og Hardangervidda Nasjonalpark som nærmeste nabo.

Rett utenfor hyttedøra venter et eldorado med friluftsaktiviteter hele året. I sommerhalvåret kan området by på turer, fiske, bading, bærplukking og golf. Om vinteren finner du milevis med skiløyper i alle retninger, så og si rett utenfor hytteveggen. Foretrekker du alpin, er nærmeste alpinanlegg kun fem minutter unna.

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig

Antall parkeringer

2

Adkomst

Vinterbrøytet vei til parkeringsplass.

Oppvarming

Stålepipe og peisovn innvendig.
Varmekabler på bad/vaskerom. Utvendig lecapipe pusset i gjennomfarget puss, samt peisinnsats.

Overtakelse

Etter avtale

Forbehold

Renovasjon, byggestrøm, offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift til kommune er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Viktig informasjon

BoligPartner har ansvar for byggesøknadsprosessen,
utførelse og leveranse ihht dagens tekniske krav (tek 17)
Garanti: 10% av kontraktssum i byggeperioden, 5% i reklamasjonstiden (5år)
Kontrakt fra Norsk Standard 3425 (med henvisninger til Budstadoppføringslova)
Trykktest ihht. tek 17 før ferdigstillelse.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Oppgjør for tomt gjøres ved kontraktsignering. Byggeklausul med Boligpartner.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.