Velkommen til Åråsvågtoppen!
Åråsvågtoppen, 5943 AUSTRHEIM

Åråsvågtoppen - flotte sol rike hyttetomter øverst i feltet- umiddelbar nærhet til sjø !

Pris

kr 2 975 500,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    65 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Åråsvågtoppen
5943 AUSTRHEIM

Loading map...

Om boligen

Åråsvågen- eldorado for sjø og båt livet. 2 store, solrike tomter i toppen av hyttefeltet.

Tomter Åråsvågtoppen:
Gnr148 Bnr 114- 1230m2: 750 000kr
Gnr 148 Bnr 115- 1207m2: 750 000kr

Muligheter for å leie båtplass

Den maritime beliggenheten er perfekt for deg som ønsker deg muligheten til å nyte båtlivets gleder. For mulighetene er nærmest uendelige om man elsker å være på sjøen – bade, fiske eller bedrive vannsport.

Noen minutter med bil, kommer du til badestrand og friluftsområde på Øksnes eller Årvika. I de samme områdene finner du også flotte merkete turstier, en av turløypene leder til attraksjonen: Norges vestligste fastlandspunkt på Vardetangen i Austrheim. Det er 8 merkete turløyper i Austrheim, der 7 av de er i nærheten av sjøen.

En kort kjøretur unna med båt eller bil vil du befinne deg på idylliske og historiske Kjelstraumen Vertshus og restaurant. Rundt Kjelstraumen Vertshus ligger rorbuer man kan leie, gjestebrygge og uteservering.

Mastrevik torg ligger også innen kort rekkevidde. Her kan du kan du handle apotekvarer, matvarer og benytte deg av andre koselige lokale småbutikker. I tillegg er det treningssenter og frisør tilknyttet senteret.

Åråsvågen er omringet av skjærgård og øyer er dette det perfekte fristed for den som vil ha nærhet til sjøen og samtidig ikke være lengre enn en drøy time fra Bergen sentrum.

Innhold

Velkommen inn i Kvarstad - en moderne hytte fra vår Tur-serie.

Hytta har et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.

Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, noe som gir stor fleksibilitet. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad. Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor. Gulvarealet til hemsen er på 18,9 kvadratmeter.


«Nysetra» fra Tur-serien:
Nøkkelferdig hytte inkl.støpt plate:
2 295 500kr

De store flotte vinduene i stua ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Tur-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter.

Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr. I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta.


Hyttene er kun ett forslag til hytte som passer til tomten, du står fritt til å velge hytte fra vår katalog.

Standard

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid estimert til 300 000,-, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 750.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan. (NB:Prisantydningen i annonsen er basert på valg av Kvarstad hytte)

Kjøkken:
Norema leverer kjøkkeninnredning til våre hytter - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Verdikort: 55 000kr
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.


Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Flis og varmekabler på gulv. Våtromsplater på vegg. Baderomsinnredning.

Dører:
Til hytter i Tur-serien leveres en spesialdesignet ytterdør for BoligPartner, (se signaturbeskrivelse) med karm i samme farge som dørblad. Farge i hht. leverandørens standard farger og utforing MDF hvitmalt. Ytterdøren leveres med hardved terskel , låskasse med sylinder og håndtak, forkrommet og matt iht. fasadetegninger.

Innvendige dører leveres med dørblad, karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvitmalt dørblad med slett speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vindu:
I alle vinduer er det benyttet vakumimpregnert furu eller kjerneved i furu. Faste (F på tegning) og åpningsbare vinduer med 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. I Tur-serien leveres panel av typen dobbelfalset liggende 19 x 148, ny type.

Innvendig kledning vegg:
Som standard leveres kostmalt panelplate, 5 bord skygge.

Taktekking:
Betongtakstein leveres som standard. Pappshingel, tretak og torvtak kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
MDF panelbord, kostmalt farge hvit, 11 x 142 mm.

Gulv:
1-stavs lys eike laminat i alle tørre rom.

Utvendig belistning:
Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner monteres justert kledning, grunnet.
Under og over vinduer og dører monteres vannbrettbeslag i silver.

Innvendig belistning:
Til rom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister, i hvitmalt utførelse, fotlist/gerikt type 12 x 58 avrundet. Taklist 21 x 45 avrundet.

Trapper:
For hems leveres sambatrapp i lakkert furu.

Beliggenhet

Åråsvågen ligger ute i havgapet på Fosnøyna i Austrheim kommune, en drøy time nord for Bergen.

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig

Parkering

Vei til tomtegrensen, og parkering på egen tomt

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjører du nordover, retning Knarvik. Fra Knarvik kan en velge å kjøre til Austrheim via Lindås eller over Radøy. Ved Årås bedehus tar en av inn på Åråsvågen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Stålpipe og peisovn innvendig.
Varmekabler på bad/vaskerom.

Viktig informasjon

BoligPartner har ansvar for byggesøknadsprosessen,
utførelse og leveranse ihht dagens tekniske krav (tek 17)
Garanti: 10% av kontraktssum i byggeperioden, 5% i reklamasjonstiden (5år)
Kontrakt fra Norsk Standard 3425 (med henvisninger til Budstadoppføringslova)
Trykktest ihht. tek 17 før ferdigstillelse.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Oppgjør for tomt gjøres ved kontraktsignering. Byggeklausul med Boligpartner.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.