Utsikt - Bilde tatt fra tomten.
Stølhaugane 23, 5911 ALVERSUND

Alversund - Prosjektert enebolig med utleiedel! Leveres klar til egeninnsats - Nydelig beliggenhet i Stølhaugane

Pris

kr 6 350 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    225 m2
  • Soverom
    6
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Stølhaugane 23
5911 ALVERSUND

Loading map...

Om boligen

Flott og moderne enebolig med utleie fra Boligpartner. Boligen leveres klar til egeninnsats. Boligen er prosjektert på tomt BE -10 i byggefeltet Stølhaugane, se vedlagt kart. Prisen inkluderer tomt, grunnarbeid, grunnmur og hus klar til egeninnsats. Ta kontakt med boligselger for mer info og muligheter.

Andre hus kan også bygges på tomten. Mulighet for egeninnsats om dette ønskes.

Standard

Boligen leveres klar til egeninnsats - ta kontakt med boligselger for mer informasjon og eventuell nøkkelferdig pris.

Beliggenhet

Bare 7 minutter fra Knarvik finner du Stølhaugane boligfelt i Alversund. Stølhaugane ligger flott og luftig til, er nordvestvendt og har meget gode solforhold. Området er idyllisk og barnevennlig, med flott kulturlandskap og utsikt mot Alverstraumen. Det er gangavstand til Alversund barneskole (1-7.klasse), avstand ca 1,7 km.

Det er mange flotte turmuligheter i nærområdet! Blant annet ligger friområdet i Kvamsvågen rett nedenfor byggefeltet. Her finner du badestrand, benker, båthavn og kommunal vei helt ned. Populære trimmeturer i området er mot Kvamsfjellet, Vassberget og Storavatnet.

Utbyggingen av Stølhaugane boligfelt er godt i gang, og flere hus ble innflytningsklare i desember 2018. Feltet er levert med asfalterte veier, fortau, veilys, og to lekeplasser.

Veier og intern infrastruktur i feltet blir privat, og driftes av velforeningen.

Avstander:
Alversund barneskole og kirke 1,7 km
Barnehage i Alvermarka 2,3 km
Ungdomsskole/Videregående skole og idrettsanlegg i Knarvik 5,6 km
Knarvik senter og kommuneadministrasjon 6,5km
Ca 35 minutter med bil til Bergen sentrum

Adkomst

Veibeskrivelse fra Knarvik.
I første rundkjøring etter Hagelsundbroen, ta til venstre inn på riksvei 57 mot Leirvåg/Radøy. I neste rundkjøring i Isdalstø, ta til venstre inn på riksvei 565 mot Radøy. Følg veien til Alversund, og ta til høyre inn på Skarsvegen FV 404 ved Alversund skole. Fortsett ca 1,7km og ta til høyre opp Erstadvegen. Feltet ligger på høyre side, og er skiltet med Majo Eigedom/ BoligPartner.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Varmekabler på bad og vaskerom. Det leveres stålpipe og ovn av typen Termateck TT 20

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Viktig informasjon

Etter signering av kontrakt for oppføring av bolig, skal tomt kjøpes ut og betales direkte til tomteeier via ekstern megler/advokat. Tomtekostnaden er på 1 300 000,- kroner + omkostninger. Tomteprisen er med i totalsummen på 6 890 000,-

Deretter faktureres kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden er vanligvis byggelån.

Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for tilknytning av vann og avløp, strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.