Prato – det moderne folkehuset.  Her er det lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. NB dette er en illustrasjon som avviker fra virkelige omgivelser.
Ystebørenen, 5939 SLETTA

Radøy - Enebolig i sjøkanten - Unik beliggenhet! Prato er et av våre mest populære hus! Leveres klar til egeninnsats.

Pris

kr 4 690 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    179 m2
  • Soverom
    4
Fremdrift
Blir kontraktsfestet
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Ystebørenen
5939 SLETTA

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger sør/øst vendt på Renen ved Sletta i Radøy Kommune, og har en særdeles flott sjøutsikt. Avstand til kai er ca 100m, og det er mulighet for båtplass. Tomten ligger i et byggefelt, og det er både boliger og fritidsboliger i området. Tomten er solrik med sol midtsommer til ca kl 21. Det er fiber/internett i feltet. Tomten er stor, og har også god plass til garasje. Huset i annonsen er et eksempel. Det er også mulig å velge større og mindre hus fra Boligpartner sin katalog eller rikholdige arkiv og plassere på tomten.

Avstand til Sletta med dagligvareforretning er ca 1 km, barneskole og barnehage på Austbygd er ca 1.5 km, ungdomsskole og idrettsanlegg på Manger ca 10 km, videregående skoler i Austrheim og Knarvik.
Det er ca 25 km til Knarvik som er regionsenteret og ca 55 km til Bergen Sentrum.

Om boligen

Prato – det moderne folkehuset. Dette er en komplett vinkelbolig som kan plasseres på små og store tomter. Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset er tilgjengelig, og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Huset har totalt fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, og gode lagringsmuligheter.

Standard

Boligen leveres klar til egeninnsats!

Adkomst

Fra Knarvik er det videre på rv57 mot Radøy, følg deretter 565 videre mot Radøy/Slettavegen. Ta til høyre inn på Sjøbrekka, deretter venstre inn på Ystebøtræet og inn til høyre inn på Ystebørenen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Viktig informasjon

Etter signering av kontrakt for oppføring av bolig, skal tomt kjøpes ut og betales direkte til tomteeier via ekstern megler/advokat. Tomtekostnaden er på 750 000,- kroner + omkostninger. Tomteprisen er med i totalsummen på 4 690 000,-

Deretter faktureres kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden blir da ved byggelån.

Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for tilknytning av vann og avløp, strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Boplikt

Ingen boplikt

Driveplikt

ingen driveplikt

Regulering

Se vedlagte reguleringsplan og plankart

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.