Illustrasjon - bildet avviker fra virkelig miljø og omgivelser.
Stølhaugane 29, 5911 ALVERSUND

Mulighet for moderne familiebolig med utsikt mot Alverstraumen - 2 utsiktstomter igjen. Ta kontakt for visning.

Pris

kr 5 290 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    169 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Vedlegg:

Stølhaugane 29
5911 ALVERSUND

Loading map...

Om boligen

Prisen inkluderer tomt 12, grunnarbeid, støttemurer, grunnmur og ferdig oppsatt hus klar til overflatebehandling. Ta kontakt med boligselger for pris på nøkkelferdig hus.

Med sin slanke og smidige bygningskropp har denne boligen et moderne og stilrent uttrykk. Huset inneholder til sammen tre soverom. Et av soverommene har walk-in closet. Selve sjelen i boligen er det sosiale kjøkken- og stueområdet i husets 1. etasje. Herfra er det utgang til en lun og overbygd veranda. Boligen har også integrert garasje.

Ta kontakt med boligselger for mer informasjon om kvaliteter og valgmuligheter.

Innhold


Standard

Huset leveres med gode kvaliteter - Ta kontakt for en mer detaljert beskrivelse.

Beliggenhet

Bare 7 minutter fra Knarvik finner du Stølhaugane boligfelt i Alversund. Stølhaugane ligger flott og luftig til, er nordvestvendt og har meget gode solforhold. Området er idyllisk og barnevennlig, med flott kulturlandskap og utsikt mot Alverstraumen. Det er gangavstand til Alversund barneskole (1-7.klasse), avstand ca 1,7 km.

Det er mange flotte turmuligheter i nærområdet! Blandt annet ligger friområdet i Kvamsvågen rett nedenfor byggefeltet. Her finner du badestrand, benker, båthavn og kommunal vei helt ned. Populære trimmeturer i området er mot Kvamsfjellet, Vassberget og Storavatnet.
Avstander:
Alversund barneskole og kirke 1,7 km
Barnehage i Alvermarka 2,3 km
Ungdomsskole/Videregående skole og idrettsanlegg i Knarvik 5,6 km
Knarvik senter og kommuneadministrasjon 6,5km
Ca 35 minutter med bil til Bergen sentrum

Utbyggingen av Stølhaugane boligfelt er allerede godt i gang, og flere hus var innflytningsklare allerede i desember 2018. Feltet blir levert med asfalterte veier, fortau, veilys, og lekeplasser. Veier og intern infrastruktur i feltet blir privat, og driftes av velforeningen.

Adkomst

Veibeskrivelse fra Knarvik.
I første rundkjøring etter Hagelsundbroen, ta til venstre inn på riksvei 57 mot Leirvåg/Radøy. I neste rundkjøring i Isdalstø, ta til venstre inn på riksvei 565 mot Radøy. Følg veien til Alversund, og ta til høyre inn på Skarsvegen FV 404 ved Alversund skole. Fortsett ca 1,7km og ta til høyre opp Erstadvegen. Feltet ligger på høyre side, og er skiltet med Majo eigedom/ BoligPartner.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Viktig informasjon

Etter signering av kontrakt for oppføring av bolig, skal tomt kjøpes ut og betales direkte til tomteeier via ekstern megler/advokat. Tomtekostnaden er på 1 300 000,- kroner + omkostninger. Tomteprisen er med i totalsummen på 5 490 000

Deretter faktureres kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden blir da ved byggelån.

Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for tilknytning av vann og avløp, strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Regulering

Eiendommen er regulert av følgende plan: FØRESEGNER FOR STØLSHAUGANE, GNR 141, BNR 1,3 m. fl.
LINDÅS KOMMUNE
(Plan-id 1263-2013 02)

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.