Bestselgeren Kongsheim - Tidløs bolig med god planløsning. 3-4 soverom, 2 bad, loftstue og balkong. Solrik tomt

Hortensveien 193B, 3157 BARKÅKER

Pris

kr 4 850 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 850 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 149 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Oseberg Boligutvikling AS
3113 Tønsberg
tonsberg@boligpartner.no
Tlf: 33 31 34 90

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Parkett, Peis/Ildsted, Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Boligene i Barkåker Hage vil ligge i umiddelbar nærhet til Montessori-skolen på Jareteigen, Høgskolen i Sør-øst Norge (Bakkenteigen) og har umiddelbar nærhet til fine tur- og rekreasjonsområder. Det er etablert flere gang og sykkelveier til ulike servicefunksjoner på Barkåker, Eik, mot Tønsberg og Åsgårdstrand.

Denne tomten ligger i midten av totalt 3 tomter som det skal føres opp nye boliger.

Første bygg blir satt opp sommer/høst 2019

Beskrivelse av boligen

Bestselgeren Kongsheim er en nostalgisk klassiker skreddersydd for den aktive kjernefamilien. Boligen har i utgangspunktet tre soverom, men både deler av stua nede og loftstua oppe, kan enkelt gjøres om til ekstra soverom. Bad i begge etasjer, stor vinkelstue med plass til flere sittegrupper og dør ut til terrassen, separat kjøkken, romslige soverom og loftstue med utgang til en overbygd veranda, er noe av det mange setter pris på ved Kongsheim-huset.

Standard

Vegger:
5-bords hvit skyggepanel i alle tørre rom. Begge badene leveres med våtroms plater (Fortissimo 3091 F23HG Denver White).

Himling:
Tak i alle rom kles med Classique ferdigmalte takplater. Disse er malt i hvitt og har en lett struktur.

Gulv:
1-stavs parkett i alle tørre rom.
Bad har gulvfliser, med varmekabler.

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet fra Sigdal. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
Begge bad er innredet med moderne baderomsutstyr iht. salgstegning.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører med 4 speil, fra Kloppen Trevare. Karmer og utforinger leveres også hvitmalt.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Kanalene for dette bygges inn i vegger og bjelkelag så langt det lar seg gjøre, men i enkelte tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser.

Oppvarming:
Boligen er priset med vedovn av type Curve 100 stålpipe med. Varmekabler i hall og på begge bad.

Generelle forhold:
Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse til boligselger. Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Innhold

Bad i begge etasjer, stor vinkelstue med utgang til terrassen, separat kjøkken.
Det overbygde inngangspartiet i Kongsheim leder til en romslig hall med god plass til garderobe. Hallen har dører inn til bad/vaskerom og en innvendig bod - mens resten av hovedplanet er viet til husets stue og kjøkken.

Kjøkkenet med god plass til stort spisebord legger alt til rette for mange hyggelige stunder med familie og venner. Stuen fremstår som lys og luftig, med utgang til en koselig uteplass.

Loftsplanet rommer tre soverom, gang, bad og en loftstue med utgang til en hyggelig balkong.

Boligen har i utgangspunktet tre soverom, men både deler av stua nede og loftstua oppe, kan enkelt gjøres om til ekstra soverom.

Huset er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter dine ønsker.

Oppvarming

Boligen er priset med stålpipe med vedovn type Curve 100. Varmekabler i hall og på begge bad. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig leveransebeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til boligselger.

Overtakelse

Etter nærmere avtale

Hortensveien 193B, 3157 BARKÅKER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger