Luksuriøs og moderne enebolig i flott norsk skjærgård.

Karlsvikveien 26, 3150 TOLVSRØD

Pris

kr 15 400 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 15 400 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 354 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Oseberg Boligutvikling AS
3113 Tønsberg
tonsberg@boligpartner.no
Tlf: 33 31 34 90

Last ned

Prosjektbeskrivelse Karlsvikveien 26

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Denne unike eiendommen på Karlsvika ca. 6 km øst for Tønsberg, ligger som en perle i Vestfolds skjærgård. Eiendommen har panoramautsikt over Oslofjorden og Kattegat, øygruppen Bolærne og innseilingen til Tønsberg så langt øyet rekker. Kun noen minutters gange i begge retninger finner du store friområder enten det er skog, strender eller svaberg.
Du bor midt i den skiftende vakre naturen og her kan du i timevis sitte og reflektere over årstidenes vakre endringer.

Innhold

Drømmer du om et luksuriøst moderne hjem med eget vinrom, trimrom, voksensone, walk-in closet og store, luftige soner som innbyr til sosiale sammenkomster? På en nydelig utsiktstomt i Karlsvikvegen 26 skal vi bygge et fantastisk hus som har alt det du ønsker deg.

Her kan du parkere bilen din rett inn i garasjen, som er integrert i bygningskroppen. Hovedinngangen ligger i husets første etasje, hvor den meget romslige inngangshallen ønsker deg velkommen inn. På dette planet finner du også et eksklusivt vinrom. Tenk å nyte kvelden her inne med noe godt i glasset mens du skuer utover Oslofjorden.

Liker du å trene? Denne etasjen har også eget trimrom som ligger i tilknytning til et moderne bad med tilhørende badstue. Helt perfekt! Videre har du et stort vaskerom, kontor og to soverom med praktisk nærhet til walk-in closet samt et moderne bad.

I husets andre etasje finner du en åpen kjøkken- og stueløsning på over 77 kvadratmeter, og tilhørende tv-stue på nær 16 kvadratmeter. Fra spisestuen kan dere viske ut skille mellom inne og ute ved å åpne skyvedøren ut til den overbygde uteplassen utenfor. De store glassflatene inviterer den magiske havutsikten med inn i huset. Så herlig! Etasjen har også en attraktiv voksensone hvor dere kan skape pusterom i hverdagen med deres eget soverom, bad og walk-in closet.

Underetasjen til dette drømmehuset gir deg all den bodplassen du alltid har drømt om. Fra garasjen er det direkte inngang til to sportsboder hvor den største er på over 30 kvadratmeter. Videre har underetasjen to store boder ekstra samt at den tekniske boden er plassert her nede.

- Integrert garasje
- 3 - 5 soverom
- Vinrom
- Treningsrom
- Kontor
- TV-stue
- 3 bad
- Gjestetoalett
- Vaskerom
- Badstue
- 2 walk-in closet
- Overbygd uteplass
- 4 boder

Parkeringsforhold

Garasje i underetasje

Karlsvikveien 26, 3150 TOLVSRØD

Loading map...
Les mer om nabolaget