Moderne bolig på stor boligtomt. Perfekt for barnefamilier - Barkåker Hage

Hortensveien 193 (A3), 3157 BARKÅKER

Pris

kr 4 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 590 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 143 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Oseberg Boligutvikling AS
3113 Tønsberg
tonsberg@boligpartner.no
Tlf: 33 31 34 90

Last ned

Kortfattet Leveransebeskrivelse

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Aircondition/ventilasjon, Hage, Sentralt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Boligene i Barkåker Hage vil ligge i umidelbar nærhet til Montessori-skolen på Jareteigen, Høgskolen i Sør-øst Norge (Bakkenteigen) og har umiddelbar nærhet til fine tur- og rekreasjonsområder. Det er etablert flere gang og sykkelveier til ulike servicefunksjoner på Barkåker, Eik, mot Tønsberg og Åsgårdstrand.

Det er noen minnutters gange til offentlig komunikasjon. Området er kjent for sitt gode heste- og ridemiljø. Disse ligger i umidelbar nærhet, og her finnes både stall ridesenter (Lefdal og Roberg)

Serverdigheter kan oppsøkes i området, som Oseberghaugen (gammel gravplass fra vikingtiden/Osebergskipet), flere lokale spisesteder i avstand på ca 3 km, Tønsberg sentrum, Eik sentrum og Åsgårdstrand.

Området vil bli godt skjermet fra Hortensvein. Det vil bli store tomter som får masse luft.

Beskrivelse av boligen

Assisi er en moderne enebolig. Denne modellen er prosjektert for flat tomt. I 1ste etasjen er det et lunt vindfang som videre leder inn til en romslig hall/trapperom. På denne etasjen finner du også 3 soverom og en tv-stue. I tillegg til eget vaskerom og eget bad. 2 etasjen har en åpen kjøkken- og stueløsning på snaue 50 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen 1 soverom, bad og bod. Assisi har også en delvis overbygget veranda.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen, men endringer er mulig. Husmodell kan også endres. Boligpartner AS leverer over svill leveranse. Opparbeidelse av tomt, grunnarbeide og såle er basert på overslag og er retningsgivende for totalkostnaden på prosjektet. Dette vil kunne føre til en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.

Vi har utarbeidet en økonomisk plan som viser antatte totale byggekostnad.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
I Moderne-serien leveres ubehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom. Det er ikke utarbeidet priser for innvendig sparkling og maling.

Gulv:
Kunden står fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Utvendig panel:
Det leveres fabrikk grunnet kledning.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På vegger bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. På gulv og vegger leveres fliser. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Moderne-serien leveres bad/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På gulv leveres fliser på vaskerom. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres gulvvarme i bad, vaskerom og vindfang. Det leveres peis/stålpipe til våre boliger. Oppvarming utover dette bestemmes av tiltakshaver og kommer i tillegg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Tomten vil bli fradelt og endelig tomtestørrelse kan avvike ift illustrasjoner. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Noen av illustrasjoner til denne boligen viser boligen tilpasset skrå tomt. Det vedlegges fasadetegninger og plantegninger til boligen for flat tomt.

Adkomst

Avsatt plass til parkering

Hortensveien 193 (A3), 3157 BARKÅKER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger