Tømmeråsjordet, prosjektert 4-mannsbolig med 2-3 soverom. TO SOLGT!

Steinhoggerveien 7, 3060 SVELVIK

Pris fra

kr 2 750 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 74 - 76 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 2 - 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Sande
3070 Sande
sande@boligpartner.no
Tlf: 99 42 55 45

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse er avhengig av salg, oppstart vil skje når 2 av 4 leiligheter er solgt.

7A 1. etasje syd: SOLGT

Fremdrift

For byggetrinn 1 er det et forbehold fra selger om at 2 av 4 enheter er solgt før byggestart. Det tas forbehold om igangsettelsetillatelse fra Svelvik kommune

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Utsikt

Beliggenhet

Tomten ligger tilbaketrukket ca. 1 km fra Svelvik sentrum med flott utsikt over Drammensfjorden. Tomten ligger syd/vestvendt i rolige, landlige og barnevennlige omgivelser. I umiddelbar nærhet finner du Tømmerås skole, Svelvik ungdomsskole, samfunnshuset og Strømmhallen.

Svelvik er en sjarmerende "Sørlandsby" med trange gater, små butikker og spisesteder. Fjorden kan by på gode bademuligheter og fine forhold for fiske og båtliv. Ved ferjeleiet i sentrum går ferjen over Svelviksundet til idylliske Hurumhalvøya med videre forbindelse til Drøbak via Oslofjordtunnelen.

Det er ca. 30 minutter kjøretur til Drammen og ca. det samme til Sande. Svelvik kommune skal slås sammen med Drammen og Nedre Eiker til nye Drammen kommune fra 01.01.2020.
Det er jevnlige avganger til Hurumsiden med ferje som gjør at veien til Oslofjordforbindelsen ikke er langt unna.

Tømmerås skole ligger i umiddelbar nærhet til tomten og har rundt 370 elever fordelt på 1-7 trinn. Det er også kort avstand til Svelvik ungdomsskole. Det ligger to barnehager i kort avstand til tomten, ca. 1 km.

I Svelvik sentrum finner man butikker, bank, Vinmonopolet, samt restauranter og treningssenter. Det bor ca. 7 000 innbygger i Svelvik kommune pr. i dag. Svelvik Idrettsforening driver med fotball, ski og orientering, mens Strømm IL har sin egen hall hvor man kan spille håndball. Det er også en egen turnforening i Svelvik hvor man både kan turne og drive med dans.
Det er fine turmuligheter i for tur- og friluftsinteresserte, med turløyper sommer som vinter, fiskemuligheter og fine badestrender.

Standard

Kjøkkeninnredning fra Sigdal Modell: Bello.
Demping på skuffer. Det er åpent for muligheter for andre valg av fronter og benkeplater innenfor samme priskategori. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektselger.

Bad leveres med 80 cm baderomsinnredning, hvit heldekkende servant, hvite fronter, samt speil med lys over. Det er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel.
Dusjdørene på badet er 90 cm, herdet glass med sving. Hvite vegghengte toaletter med utenpåliggende sisternekasse.

Vegger, himling og gulv.
Vegger i entrè, innvendig bod, soverom, gang og stue/kjøkken leveres med hvite kostmalte panelplater type skygge. Vegger på bad leveres med hvite, matte fliser, størrelse 20 x 40 cm.

Alle himlinger leveres standard med hvite trefiberplater.
3-stavs parkett leveres på gulv i entrè, soverom og stue/kjøkken. Type Eik lys hvit. Baderomsgulv leveres med lys grå flis, størrelse 20 x 20 cm. På gulv i bod leveres lys grå flis, størrelse 20 x 20 cm, samt sokkelflis. Det leveres hvite gulv- og taklister. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Dører og vinduer
Inngangsdører til boligene leveres hvite med godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med glass. Innvendig leveres det hvite, lette, glatte dører, med hvitmalte karmer og flate terskler i eik. Vinduer leveres hvite. Alle lister/karmer rundt vinduer og dører leveres hvitmalt. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Balkonger/plattinger
Alle leilighetene leveres med balkong som vist på plantegning. Rekkverk på balkonger utføres i impregnert treverk. På balkonger legges gulv av impregnert treverk. Gulvene er å anse som en utvendig konstruksjon, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvet etter regnvær og snøsmelting.
Plattinger bygges av impregnert treverk.

Ventilasjon
Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres i leilighetens innvendige bod. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energiøkonomisk gevinst og økt komfort. Luft tilføres i stue/kjøkken, alle soverom og entré gjennom ventiler i tak. Avtrekk via ventiler i tak på bad og bod. Luftespalter under alle dører for å gi gjennomstrømming av luft. Kjøkkenventilator er koblet på ventilasjonsanlegget.

Elektriske anlegg
Leveres ihht. NEK 400 2018. Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten med unntak av lyd- og brannvegger, der dette ligger synlig. Lysarmatur leveres under overskap på kjøkken og det leveres lampe i bod. Det leveres også utendørs lampe ved inngang og på balkong. Øvrige rom forberedes med lyspunkt i himling eller stikkontakt i overgang mellom tak og vegg inkl. lysbryter. Det leveres varmekabler under flisgulv.

VVS
Ettgreps blandebatteri på alle vasker og termostatstyrte dusjbatterier inkl. dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin på bad. Oppvaskmaskin tilkobles i kjøkkenbenk. I innvendig bod plasseres fordelingsskap for rør, her plasseres også varmtvannsbereder.

TV/Fiber
Det leveres ett punkt i stue for tv i hver leilighet. Sameiet inngår kollektiv avtale med leverandør før innflytting.

Fasader
Yttervegger leveres med kledning av tre. Kledningen er grunnet ett strøk og malt/beiset ett strøk. Tak leveres med betongtakstein. 3-lags vinduer, ytterdører og balkongdører leveres hvite. Takrenner, nedløp og blikk leveres i sort farge. Farge på kledning, omramminger og søyler avklares i forbindelse med igangsettingssøknad (IG) til kommunen.

Postkasser
Postkasser leveres etter hvert som boligene ferdigstilles, 1 stk. pr. bolig. Postkassene skal monteres samlet på egnet sted.

Utomhus
Gårdsplass og internveier asfalteres. Grøntområder såes til. Lekeplass opparbeides. Det leveres lekeapparater i henhold til kommunens krav. Det blir avsatt plass til søppelhåndtering.

Tilvalg og endringer i prosjektet
Det er lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligene. Ønsker du allikevel noe annet enn BoligPartner «original», vil du ha mulighet til å gjøre tilvalg. (Se illustrasjon stue) Det er utarbeidet et eget dokument som presenterer hvilke produkter/endringer det er mulig å velge. Prosessen er gjort enklest mulig, sett ett kryss ved det du ønsker. Prisene for de forskjellige produktene står ved hvert enkelt valg. Muligheten for å endre leveransen vil være tidsbegrenset og kjøper vil få beskjed om dette gjennom prosessen. Kjøper vil bli invitert på et eget tilvalgsmøte i BoligPartner´s lokaler. Leveransen baserer seg utelukkende på produkter definert av selger.

Det er åpnet for følgende kundetilvalg i prosjektet:
- Parkett/laminat
- Flis og innredning på bad
- Overflater på innvendige vegger
- Fronter, benkeplater, håndtak og innmat i kjøkkeninnredning
- Elektro-leveranse: downlights og varme i gulv og eventuell ekstra el-punkter.
- Valg av blandebatterier

Det er ikke mulig å endre:
- Bærevegger
- Fasader
- Plassering av ventilasjonsanlegg, sjakter, nedforinger, innkassinger
- Vann, avløp, sluk etc.

Generelle forutsetninger i prosjektet
Alle opplysninger i denne prosjektbeskrivelsen er gitt med forbehold om rett til, uten forutgående varsel, å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten å forringe den generelle standarden. Illustrasjoner i tegningsmaterialet, annonser og prospekt vil vise innhold som ikke er med i leveransen. Eksempelvis kan dette være møblering, kjøkkenløsning, garderobeinnredning, fargevalg, blomsterkasser, beplantning, topografi, bygningsmessige detaljer: fasadedetaljer, detaljer på fellesarealet, materialvalg, farger.

Det kan forekomme avvik mellom denne prosjektbeskrivelse og godkjente søknadstegninger. I slike tilfeller er det alltid godkjente søknadstegninger som er gjeldende.

Det presiseres spesielt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning.

Generelt
Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler, fellesområder og funksjoner. Prosjektet bygges og utformes etter Byggeteknisk forskrift (TEK 17), samt Plan- og bygningsloven. Det kan forekomme avvik mellom plantegninger i denne beskrivelsen og plantegninger i byggesøknaden. I slike tilfeller er det alltid de godkjente søknadstegningene som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i denne beskrivelsen kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, beplantning og bygningsmessige detaljer.

Detaljprosjektering av tekniske føringer og installasjoner kan medføre mindre endringer som utvidelse av vegger og nedforing av himlinger/innkassinger.

BoligPartner tar forbehold om endelig offentlig godkjenning av prosjektet.
For øvrig tas det forbehold om eventuelle skrivefeil i beskrivelsen.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Byggemåte

Ta kontakt for en komplett leveransebeskrivelse

Oppvarming

Elektrisk og mulighet for peisovn. Varmekabler på gulv med flis.

Adkomst

Se kartskisse. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med visningsskilt fra BoligPartner.

Parkering

Alle leiligheter har en (1) stk. parkeringsplass ihht. situasjonsplan. Det er i tillegg 1 gjesteplass pr. bolig.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Gårdsrom og intern vei opparbeides med asfalt. Hagearealer leveres maskinplanert med stedlige masser og såes for plen.

Kjøpsbetingelser

Ved kjøp av ny bolig, betales kun dokumentavgift av tomteverdien. Man sparer derfor titalls tusen kroner ved å kjøpe ny bolig i forhold kostnadene ved å kjøpe brukt bolig.

Følgende tilkommer ut over kjøpesummen pr. leilighet og betales av kjøper.

Dokumentavgift ved tinglysning av skjøte: kr. 11 875,-
(2,5% av tomteverdi kr 475.000,-)

Gebyr for tinglysing av skjøte kr. 525,-
Gebyr for tinglysing av pantedokument kr. 525, -
Gebyr for pantedokument kr. 172,-
Totale omkostninger: kr. 13 097,- pr enhet

Fellesutgifter inkluderer

Det er estimert kr. 1 000,- pr. boenhet i felleskostnad. Dette skal dekke tv, internett og fullverdiforsikring

Regulering

Reguleringsplan for Området Brenna - Tømmeråsjordet. (Vestre Tømmerås)

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig

Ferdigattest

Ferdigattest vil foreligge når prosjektet er fullført i sin helhet

Steinhoggerveien 7, 3060 SVELVIK

Loading map...
Les mer om nabolaget