1 SOLGT! Dronninga -Familievennlige eneboliger med gode løsninger fra BoligPartner

Dronninga, 3228 SANDEFJORD

Pris fra

kr 5 300 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 6
  • Bruksareal (BRA) 127 - 173 m2
  • Soverom 3 - 4

Gå til salgskontor

BobyggBolig AS
3242 Sandefjord
sandefjord@boligpartner.no
Tlf: 33 48 73 60

Ferdigstillelse

Antatt byggetid etter prosjektstart og kontraktsinngåelse er ca ett år

Fremdrift

Når seks kontrakter i prosjekt Dronninga er tegnet, starter grunnarbeidene.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Det bygges seks eneboliger og fem tomannsboliger, tilsammen 16 boenheter på Freberg.
På tomt D bygger vi den største enheten Aragona, på tomt B og C kommer populære Assisi og tomt A, E og J vil romme praktiske Berga.
Dronninga er et populært boområde og for å sikre deg den enheten som faller best i smak, bør du ta kontakt snarlig for et møte.

Beliggenhet

På Freberg ligger kollen Dronninga der tomtefeltet ligger plassert inntil åsen på vestsiden. Historisk grunn med fortellinger fra norrøn tid der Frøya, derav navnet Freberg - Frøyas berg, hadde tilhold.

Området ligger et par kilometer unna Lahellefjorden med båt- og badeliv. Et av norges lengste områder med topp båtanlegg strekker seg fra Melsomvik langs kysten til Lahelle. Den solrike beliggenheten er landlig og fri - her vil du oppleve kuer på beite og være ett med naturen - samtidig som byens fasiliteter er kort vei unna. Skolekrets Helgerød med et aktivt idrettsmiljø og gode muligheter for sportslige aktiviteter.

Har du barn, er den avgrensede lekeplassen et godt og trygt samlingspunkt. En tursti vil lede deg til toppen av kollen med fantastisk utsikt i alle himmelretninger.
Et godt sted å vokse opp for små og store - dette er en sjelden mulighet til å få en helt ny bolig i idylliske omgivelser.

Innhold

ARAGONA - tomt D (600 m2) SOLGT
Aragona er en familievennlig og innholdsrik enebolig med et bruksareal på 173 kvadratmeter og P-rom på 151 m2, fordelt på to plan.

Boligen er tilpasset skrå tomter. Huset er gavlvendt og tilgjengelig, slik at du får både soverom, stue, kjøkken, bad og bod i 1. etasjen. Totalt har denne moderne boligen to stuer, fire soverom og to bad. I 1. etasje finner du den smarte voksensonen med soverom, walk-in closet samt bad.

Aragona har gode og overbygde uteplasser på begge plan. Med integrert sportsbod er det totale oppbevaringsarealet ivaretatt.

ASSISI - tomt B (416 m2) og C (570 m2)
Assisi er en moderne enebolig med et bruksareal på 143 kvadratmeter og P-rom på 134 m2, utviklet for skrå tomt. Med inngangsmuligheter på begge plan er Assisi en tilpasningsdyktig bolig for de fleste skrå tomter.

1. etasjen har en åpen kjøkken- og stueløsning på drøye 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjør dette til en tilgjengelig bolig. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stuen i denne etasjen kan brukes til et femte soverom, hvis ønskelig. Assisi har også en delvis overbygget veranda.

BERGA - tomt A (484 m2), tomt E (600m2) og tomt J (778 m2)
Berga med et bruksareal på 127 kvadratmeter og P-rom på 117 m2 - det perfekte huset for deg som har en smal, skrå tomt. Med sin slanke og smidige bygningskropp har Berga et moderne og stilrent uttrykk.

Berga er en av våre flotte husnyheter. Huset inneholder til sammen tre soverom. Et av soverommene har direkte inngang til bad samt walk-in closet. Selve sjelen i boligen er det sosiale kjøkken- og stueområdet i husets 1. etasje. Herfra er det utgang til en lun og overbygd veranda. Berga har også integrert garasje med direkte adkomst til huset.

Standard

Hvitmalte, glatte gipsvegger og himlinger. Mulighet for fargevalg.

3-stavs eikeparkett fra Bo Andrén, Eik Natur Vanilla matt, mulighet for tilvalg.
Hvitmalt trapp med lakkerte, laminerte eiketrinn og stålspiler.

Sigdal eller Norema kjøkkeninnredning med kjøkkenpakke verdi kr 65.000,-. Hvitevarer medfølger ikke.

På badene leveres hvite 20 x 50 cm fliser på veggene, matte eller blanke.
Gulvfliser 30x30 cm og 10x10 cm i dusjsone. Mulighet for fargevalg.
WC-rom leveres med parkett og gipsvegger.
Bad leveres med baderomsinnredning med servant, speil og lyslist.
Dusjsone med rette dusjvegger. Toalett.

Der hvor varmtvannsbereder er plassert i bod, er gulvene flislagt, hvis ikke leveres bodene med parkett.

Fliser 30x60 cm mørk grå i inngangsparti, mulighet for fargevalg.Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Peisovn og varmekabler i inngangsparti og bad/vaskerom

Adkomst

Helgerødveien - innkjøringen til Dronninga er der skiltet med kuer ønsker deg velkommen! Det anbefales å sette fra seg bilen og gå inn på området, da snuplass ikke er etablert.

Parkering

Aragona og Assisi har frittstående dobbelgarasje med sportsbod i bakkant. Berga har garasje integrert i bygningskroppen. Førøvrig har boligene biloppstillingsplasser på egen eiendom.

Kjøpsbetingelser

Det er faste priser etter prinsippet førstemann til mølla.

Diverse

Pris på den enkelte boenhet er oppgitt nøkkelferdig inklusive tomt. Tillegg 2,5% av tomteverdi fra kr 22.500,- til kr 27.500,- avhengig av tomtestørrelse, 2 x kr 525,- tinglysningsgebyr, kr 202,- grunnbokutskrift, samt diverse kommunale avgifter og andre kostnader i forbindelse med byggingen, stipulert til mellom kr 110.000,- til 116.000,-, tilkommer.
Mulighet for egeninnsats etter nærmere avtale.
Valgfrie oppgraderinger og tilvalg etter ønske.

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig

Dronninga, 3228 SANDEFJORD

Loading map...
Les mer om nabolaget