Dronninga - Nye, moderne tomannsboliger over to plan med funksjonell planløsning på solrike Freberg

Dronninga, 3228 SANDEFJORD

Pris fra

kr 3 665 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 10
  • Bruksareal (BRA) 106 - 119 m2
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BobyggBolig AS
3242 Sandefjord
sandefjord@boligpartner.no
Tlf: 33 48 73 60

Ferdigstillelse

Etter oppstart av prosjektet og kontraktsinngåelse er byggetid ca ett år.

Fremdrift

I henhold til avtale. Ved inngåelse av seks kontrakter totalt i prosjektet, setter vi igang!

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Fire av tomannsboliger er av typen Breim og en av typen Charon.
Tomannboligtomtene varierer i størrelse fra 270 til 596 m2 pr enhet.
Dronninga er et populært boområde og for å sikre deg den enheten som faller best i smak, bør du ta kontakt snarlig for et møte.

Beliggenhet

På Freberg ligger kollen Dronninga der tomtefeltet ligger plassert inntil åsen på vestsiden. Historisk grunn med fortellinger fra norrøn tid der Frøya, derav navnet Freberg, Frøyas berg, hadde tilhold.

Området ligger i et par kilometer unna Lahellefjorden med båt- og badeliv. Et av norges lengste områder med topp båtanlegg strekker seg fra Melsomvik langs kysten til Lahelle. Den solrike beliggenheten er landlig og fri - her vil du oppleve kuer på beite og være ett med naturen - samtidig som byens fasiliteter er kort vei unna. Skolekrets Helgerød med et aktivt idrettsmiljø og gode muligheter for sportslige aktiviteter.

Har du barn, er den avgrensede lekeplassen et godt og trygt samlingspunkt. En tursti vil lede deg til toppen av kollen med fantastisk utsikt i alle himmelretninger.
Et godt sted å vokse opp for små og store - dette er en sjelden mulighet til å få en helt ny bolig i idylliske omgivelser.

Innhold

BREIM TOMANNSBOLIG - TOMT F-G-H-I
Tomtestørrelser fra 269 - 302 m2 pr enhet

BREIM er en stor tomannsbolig over to plan. Boligen har en funksjonell planløsning som sikrer deg hele fire soverom og biloppstillingsplass i direkte nærhet til inngangsdøren.

Tomannsboligen Breim tilby arealeffektive leiligheter på 106 kvadratmeter med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan og hele fire soverom. Fra stuen i hovedplanet har man direkte utgang til stor overbygd terrasse. Hovedinngangen er i underetasjen, like i nærheten av delvis overbygd biloppstillingsplass.

CHARON TOMANNSBOLIG - TOMT K
Tomtestørrelse 596 m2 pr enhet

CHARON er en meget attraktiv og populær tomannsbolig. Boligen går over et og et halvt plan og er tilpasset flate tomter.

Med sine fire soverom og to bad er Charon en optimal bolig for en barnefamilie. Her får familien mye plass og meget gode planløsninger. I hovedplanet er det god plass til en åpen kjøkken- og stueløsning. I tillegg er to av soverommene på dette planet, samt to boder og moderne bad. I etasjen over er det også to soverom, godt med bodplass samt bad nummer to.
Mulighet for å bygge garasje.

Standard

Ferdigmalte panelplater fra Huntonitt på veggene - mulighet for fargevalg - og takess i takene.

3 stavs eikeparkett fra Bo Andrén - Eik natur viking - mulighet for tilvalg.
Hvitmalt trapp, eiketrinn - mulighet for tilvalg.

Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning. Inkludert er en innredningspakke til verdi av kr 45.000,-. Hvitevarer medfølger ikke.

På badet leveres baderomspanel på veggene, innredning inklusive speil og lys, toalett og rette dusjvegger.
Gulvflisene er 30x30 cm, 10x10 cm i dusjsone. Inngangspartiet har 30 x 60 cm mørk grå fliser. Mulighet for fargevalg på fliser uten pristillegg.

Varmtvannsbereder i egen bod som flislegges.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Helgerødveien - innkjøringen til Dronninga er der skiltet med kuer ønsker deg velkommen! Det anbefales å sette fra seg bilen og gå inn på området, da snuplass ikke er etablert.

Parkeringsforhold

Breim har delvis overbygd carport i bygningskroppen samt parkeringsmulighet på egen tomt.
Charon har tilleggsvalg frittstående garasje og tilsvarende parkering på eiendommen.

Diverse

Pris på den enkelte boenhet er oppgitt nøkkelferdig inklusive tomt. Tillegg 2,5% av tomteverdi kr 18.125,- (Breim)/ 18.750,- (Charon), to ganger kr 525,- tinglysningsgebyr, kr 202,- grunnbokutskrift, samt kommunale avgifter kr 10.000,- og obligatorisk byggetiltakskontroll kr 10.000,- tilkommer.
Mulighet for egeninnsats etter nærmere avtale.
Valgfrie oppgraderinger og tilvalg etter ønske.

Dronninga, 3228 SANDEFJORD

Loading map...
Les mer om nabolaget