Moderne tomannsbolig over to plan på Gjekstad

Tordivelveien 30A + 30B, 3218 SANDEFJORD

Pris fra

kr 3 789 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 3
  • Bruksareal (BRA) 106 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Bobygg AS
3242 Sandefjord
sandefjord@boligpartner.no
Tlf: 33 48 73 60

Fremdrift

Oppstart i henhold til avtale. Kontakt salgskontoret for nærmere informasjon.

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning

Prosjektbeskrivelse

Bo godt i Tordivelveien på Gjekstad. Bobygg AS / BoligPartner planlegger bygging av vår spesialutgave av tomannsboligen Kvina på Tordivelveien 30.
Tilsvarende tomannsbolig er bygget på nabotomten, Tordivelveien 28.

Beliggenhet

Tordivelveien er en blindvei som ligger på Gjekstad i Sandefjord, ca 4 km fra sentrum.

Tomtene ligger i et barnevennlig og etablert boligområde. Det er kort vei til idylliske Lahellefjorden. Kort vei til badestrender samt flotte tur- og rekreasjonsområder med kyststi. Det er dessuten kort avstand til ball-løkke, idrettsplass, dagligvare, flere barnehager og skole.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskrivelse

Kontakt oss for nærmere leveransebeskrivelse.

Generelle forhold

Tomannsboligen Kvina tilbyr arealeffektive leiligheter på 106 kvadratmeter med stue, kjøkken, et soverom og bad i hovedetasjen. I underetasjen finnes ytterligere to soverom, stor innvendig bod, bad og hall/trapp. Fra stuen i hovedplanet har man direkte utgang til stor terrasse på den ene siden og til en luftig balkong på den andre. Hovedinngangen er i underetasjen, like i nærheten av biloppstillingsplass.

Tordivelveien 30A + 30B, 3218 SANDEFJORD

Loading map...
Les mer om nabolaget