NY PRIS! Moderne enebolig over 2 plan. Carport og sportsbod integrert i bygningskroppen

Tordivelveien 30 A, 3218 SANDEFJORD

Pris

kr 5 250 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 250 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 165 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Bobygg AS
3242 Sandefjord
sandefjord@boligpartner.no
Tlf: 33 48 73 60

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Parkett

Beliggenhet

Tordivelveien er en blindvei som ligger på Gjekstad i Sandefjord, ca 4 km fra sentrum.

Tomtene ligger i et barnevennlig og etablert boligområde. Det er kort vei til idylliske Lahellefjorden. Kort vei til badestrender samt flotte tur- og rekreasjonsområder med kyststi. Det er dessuten kort avstand til ball-løkke, idrettsplass, dagligvare, flere barnehager og skole

Beskrivelse av boligen

Denne varianten av Savona er utviklet spesielt for dette prosjektet.
Utgaven er over to etasjer, men med en flott takterrasse som gir deg sol fra morgen til kveld.
Inngangspartiet er i underetasjen ved siden av carport og sportsbod. Etasjen inneholder entré, gang/trapp, 3 romslige soverom, stort kombinert bad/vaskerom og en stor innvendig bod.
Hovedplanet inneholder en stor, luftig og åpen kjøkken/stueløsning, i tillegg til bad og bod. Her er det utgang til hage, terrasse over carport som igjen har trapp opp til takterrassen.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
I Moderne-serien leveres malte gipsplater som standard overflate i tak og vegger i alle boligrom. Kunden står likevel fritt til å velge overflater etter eget ønske. eventuell priskonsekvens blir beregnet som tillegg eller fradrag.

Gulv:
Gulv er inkludert i prisantydning. Våre valg er:
Tørre rom (soverom, stue/kjøkken, gang, boder på hovedplan og loftsplan: 3-stavs lakkert eikeparkett
Entre: Flis 60 x 30 cm
Bad: Flis 30 x 30 cm (10 x 10 cm i dusjsone)
Bod m/bereder: 30 x 30 cm med oppkant
Kunden står likevel fritt til å velge gulv etter eget ønske. eventuell priskonsekvens blir beregnet som tillegg eller fradrag.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Det er inkludert en kjøkkenpakke til verdi kr. 65.000,-.

Bad:
Overflater på bad er flislagte gulv 30 x 30 cm og flislagte vegger 20 x 50 cm.
Utstyr som er inkludert er gulvmonterte toaletter, 160 cm baderomsinnredning med dobbel vask i underetasjen - 120 cm baderomsinnredning i hovedetasje, dusjutstyr som rette dusjvegger og dusjbatteri er også inkludert.

Bod m/bereder:
Bod i underetasjen leveres med flislagte gulv inkl. oppkant og gipsvegger. Her er også varmvannsbereder plassert.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det er medtatt el. varmekabler i entre, på bad/vaskerom i underetasjen og bad i hovedetasjen. Det er også medtatt peisovn type Termatech TT20 inkl. stålpipe.
Øvrig oppvarming i våre boliger velges av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra sentrum: kjør Kilgaten frem til Hegnaveien. Kjør til venstre inn Hegnaveien og til høyre inn Østerøyveien. Ta til venstre inn Gjekstadveien og fortsett (opp Skaustubakken) frem til Tordivelveien som kommer på høyre hånd. Kjør til toppen av veien. Tomtene ligger på venstre hånd. Det er skiltet med BoligPartner.

Tordivelveien 30 A, 3218 SANDEFJORD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger