ALLE ENHETER SOLGT

Jupiters vei 14 A - F, 3226 SANDEFJORD

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 71 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

BobyggBolig AS
3242 Sandefjord
sandefjord@boligpartner.no
Tlf: 33 48 73 60

Last ned

09 12 2016 Byggesoknadstegninger

Ferdigstillelse

Bygget står ferdig februar 2019.

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Seks flotte leiligheter over to plan, hver enkelt enhet er på ett plan. BRA 71 m2, hver enhet har en utvendig bod på 5 m2. Innvendig arealer inneholder: Entré/gang, 2 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning som gjør leilighetene lyse og luftige. Leiligheter på øverste plan har romslig balkong, og leiligheter på nederste plan har direkte utgang til uteområder fra stue og kjøkken.

Beliggenhet

Populær og sentral beliggenhet i et etablert boligområde på Mosserød. Her ligger alle fasiliteter i gangavstand, som blant annet barneskole, barnehage og dagligvareforretning.
Kort vei opp til Raveien og videre inn på E-18, perfekt for den som pendler i jobben.

Praktfulle turområder finnes i nærområdet med bl.a. Mokollen med flott utsikt over byen, samt Hjertås med tur og skiløyper.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I prosjektboliger leveres døra ”Hvit glatt, prosjekt”.

Vindu:
Boligen leveres med 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger og tak / himling:
Ferdigmalte panelplater på vegger i alle rom, og baderomsplater fra Fibo i serien Legato på bad/vaskerom. Himling med ferdigmalte trefiberplater.

Gulv:
Gang og bad/vaskerom leveres med fliser og varmekabler. Øvrige rom leveres med 3 stavs eikeparkett. Bod leveres med gulvbelegg.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer komplett kjøkken. Hvitevarer fra Bosch, kjøleskap, ovn, platetopp, ventilatorhette og oppvaskmaskin er inkludert. Kjøkkenet kommer i tidløs hvit Horisont. Praktisk laminat benkeplate som står i stil til innredningen.

Bad/ vaskerom:
På vegger leveres baderomsplater fra Fibo i serien Legato, her kan man velge mellom 5 ulike farger. Gulv leveres med klassiske grå fliser og varmekabler.
Utstyr som leveres på badet er innredning fra Linn Bad, Hilde 90 cm med overspeil og lys, vegghengt toalett, dusjutstyr og dusjvegger rette. Som ekstra tilvalg kan kabinett leveres, dette er da et tillegg til oppgitt salgspris.

Bod :
Boligen leveres med en innvendig bod i tillegg til utvendig sportsbod. Inneboden leveres med ferdigmalte panelplater på vegger og gulvbelegg. Dette vil beregnes som teknisk bod, der alt av teknisk utstyr vil bli installert.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det leveres skjult- og åpent anlegg der det er lyd og brannkrav i konstruksjonene. På grunn av lyd og brannhimlinger må det også leveres åpent elektrisk anlegg til takpunkter. Elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes av elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Boligen leveres med peisovn av typen Terma Tech TT20 og varmekabler i gang og på bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger isoleres ikke.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Felleskostnader inkluderer

Styrehonorar
Revisjonshonorar
Forsikring av bygget
Kommunale avgifter
Vedlikehold bygg
Rep. og vaktmester tjenester
Sparing

Totale felleskostnader for hver enhet pr. måned utgjør kr 2.360,-.
I tillegg påløper månedlig kostnad til TV/Bredbånd, minimumspakke kr. 358,-

Oppgjør

10% innbetales ved kontraktsinngåelse, resterende ved overtagelse.
Kjøper må selv fremskaffe finansiering i bank eller annen finansinstitusjon.
Finansieringsbevis fremlegges ved kontraktsinngåelse.
I tillegg til kjøpesum betaler kjøper dokumentavgift på 2,5% av tomteverdien. Tomteverdien utgjør kr 521.000,- pr enhet.
Det skal også betales, i tillegg til kjøpesum, tinglysingsgebyr kr 575,- pr enhet, og kr 202,- pr. panteattest.

Jupiters vei 14 A - F, 3226 SANDEFJORD

Loading map...
Les mer om nabolaget