Drengsåsen - Lekker ny familiebolig med 3 soverom

Drengsåsen - Lekker ny familiebolig med 3 soverom

Drengsåsen 28, 3261 LARVIK

Pris

kr 5 020 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 020 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 149 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Bobygg AS
3242 Sandefjord
sandefjord@boligpartner.no
Tlf: 33 48 73 60

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Barnevennlig, Parkett

Beliggenhet

Drengsåsen har en attraktiv beliggenhet med gangavstand til sjøen og Seilerhytta med flotte bademuligheter, bryggeanlegg og spisested.
Eiendommen ligger høyt og fritt på nydelig hage-/naturtomt.

Drengsåsen er et lite boligområde, godt skjermet for trafikk. Barnevennlig område med flere nærlekeplasser i området. Kort avstand til dagligvareforretning på Gloppe. Flotte turområder.

Beskrivelse av boligen

Bestselgeren Kongsheim er en nostalgisk klassiker skreddersydd for den aktive kjernefamilien. Boligen har i utgangspunktet tre soverom, men både deler av stua nede og loftstua oppe, kan enkelt gjøres om til ekstra soverom. Bad i begge etasjer, stor vinkelstue med plass til flere sittegrupper og dør ut til terrassen, separat kjøkken, romslige soverom og loftstue med utgang til en overbygd veranda, er noe av det mange setter pris på ved Kongsheim-huset.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger og himling:
Vegger i tørre rom: Kostmalte 5-bord perle/skyggepanel.
Vegger på bad og bad/vaskerom: Fortissimo 3091-F23HG baderomsplater.
Himling: ferdigmalte trefiberplater.

Gulv:
Hall/trapp leveres med fliser 30x60cm, bad/vaskerom leveres med fliser 30x30cm, bodgulv i 1. etasje med belegg. Øvrige rom leveres med eik natur 3-stavs parkett.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Lekkert kjøkken med hvitevarer leveres av Sigdal. Man stiller fritt til å gjøre egne tilpasninger, mot eventuell tillegg i prisen

Bad /vaskerom:
På veggene i bad leveres Fortissimo 3091-F03HG Denver White. På badegulv fliser str 30 x 30 cm (10 x 10 cm i dusjsone). Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod:
Bod i 1. etasje leveres med belegg på gulv. Denne boden er beregnet som teknisk bod og inneholder varmtvannsbereder, sentralstøvsuger, ventilasjonsanlegg og el-skap

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Peisovn av typen Termatech TT20 er inkludert i prisen. Det er også medtatt elektriske varmekabler i hall og på bad. Panelovner og andre varmekilder inngår ikke i leveransen.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Boligen leveres med biloppstillingsplass og gjesteparkering på egen tomt.

Garasje

Som tillegg kan vi tilby en komplett dobbel garasje med uisolert bod i bakkant til kr. 286.000,- ferdig oppsatt.

Innredningspakke bad

En komplett leveranse til begge bad tilbys til kr. 64.100,- inklusive montering.
Til bad/vaskerom i 1. etasje: Dusjvegger og baderomsinnredning fra Linn Bad - type Hilde - 120 cm med vask og speil m/lys
Til bad i 2. etasje: Badekar med front- og endepanel og baderomsinnredning fra Linn Bad - type Hilde - 120 cm med vask og speil m/lys

Drengsåsen 28, 3261 LARVIK

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger