Holtansvingen Boligfelt-Realiser din boligdrøm i landlige omgivelser

Holtansvingen , 3280 TJODALYNG

Pris

kr 3 620 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 620 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 108 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Vora Entreprenør AS
3948 Porsgrunn
grenland@boligpartner.no
Tlf: 35 96 62 00

Fasiliteter

Turterreng, Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Holtansvingen Boligfelt ligger i landlige omgivelser med gode solforhold og nærhet til skole, barnehage og nødvendige servicetilbud. I tillegg er det gode friluftsmuligheter og turområder rett på utsiden av stuedøren. Det er også kort vei til en av vestfolds mest idylliske badeområder -Kjerringvik. Det er ca. 1,5 time med bil fra Oslo. Ca. 10 min til Sandefjord, ca. 20 min.til Larvik og ca. 25 min. Til Torp Lufthavn med destinasjoner til store deler av Norge og Europa. Båt/ferje til Sverige og Danmark fra hhv. Sandefjord og Larvik. Skoler, barnehager: Tjodalyng barne- og ungdomsskole : gratis skolebuss ( 7,6 km) Sandefjord videregående skole : 11,8 km , Thor Heyerdahl videregående skole, Larvk: 12,6 km Salbutangen- og FUS barnehage: 3,5 km Åsane barnehage : 5,7 km

Beskrivelse av boligen

Aksberg er en populær bestselger fra Nostalgi-serien som forener et klassisk ytre med en god planløsning. Mange ønsker å bygge et hus for fremtiden, og da er en bolig med alt på ett plan uten vanskelige trapper å foretrekke.

Aksberg rommer vindfang med garderobeløsning, en gang som leder til bad/vaskerom og en separat innvendig bod, tre romslige soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet er praktisk og har spiseplass til seks personer. I stuedelen kan du nyte peiskosen eller slå terrassedøren opp og åpne opp mellom ute og inne.

Aksberg har også sportsbod for smart lagring av husstandens sports- og fritidsutstyr.

Adkomst

Egen Tomt/Garasje

Holtansvingen , 3280 TJODALYNG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger