Holtansvingen Boligfelt-Realiser din boligdrøm i landlige omgivelser

Holtansvingen, 3280 TJODALYNG

Pris

kr 4 334 750,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 334 750,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 151 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Vora Entreprenør AS
3948 Porsgrunn
grenland@boligpartner.no
Tlf: 35 96 62 00

Fasiliteter

Turterreng

Beliggenhet

Holtansvingen Boligfelt ligger i landlige omgivelser med gode solforhold og nærhet til skole, barnehage og nødvendige servicetilbud. I tillegg er det gode friluftsmuligheter og turområder rett på utsiden av stuedøren. Det er også kort vei til en av vestfolds mest idylliske badeområder -Kjerringvik.

Det er ca. 1,5 time med bil fra Oslo. Ca. 10 min til Sandefjord, ca. 20 min.til Larvik og ca. 25 min. Til Torp Lufthavn med destinasjoner til store deler av Norge og Europa. Båt/ferje til Sverige og Danmark fra hhv. Sandefjord og Larvik.

Skoler, barnehager:
Tjodalyng barne- og ungdomsskole : gratis skolebuss ( 7,6 km)
Sandefjord videregående skole : 11,8 km , Thor Heyerdahl videregående skole, Larvk: 12,6 km
Salbutangen- og FUS barnehage: 3,5 km
Åsane barnehage : 5,7 km

Beskrivelse av boligen

Kongsheim har vært en stabil bestselger i hele BoligPartners historie, og er fortsatt like populær. Det er nok tidløsheten og de karakteristiske signaturelementene i kombinasjon med en god planløsning som gjør Kongsheim så attraktiv.

Det overbyggede inngangspartiet leder til en romslig hall med garderobeløsning. Hallen leder til bad/vaskerom og innvendig bod – mens resten av hovedplanet er viet til husets åpne stue- og kjøkkenløsning. Vinkelkjøkken med spisestue legger forutsetningene til rette for gode middager for kokken så vel som gjestene. Stuen fremstår som lys og luftig, har mulighet for ildsted og leder ut til en koselig uteplass.

Loftsplanet rommer tre soverom, gang, bad og en loftsstue med utgang til balkong. Har man behov for flere soverom, kan loftsstuen tilpasses og gi deg det fjerde soverommet. Stuen kan også deles av og gi deg et femte soverom behov*.

* Slike endringer kan kreve justering av planløsning i henhold til teknisk forskrift.

Adkomst

Parkering På egen Tomt/Garasje

Holtansvingen, 3280 TJODALYNG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger