Unik mulighet i hjerte av Åsgårdstrand - Tomt klar for bygging

Unik mulighet i hjerte av Åsgårdstrand - Tomt klar for bygging

Stangsgate 25, 3179 ÅSGÅRDSTRAND

Pris

kr 7 850 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 7 850 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 225 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

Oseberg Boligutvikling AS
3113 Tønsberg
tonsberg@boligpartner.no
Tlf: 33 31 34 90

Last ned

Komplett Leveransebeskrivelse

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Aircondition/ventilasjon, Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt

Beliggenhet

Åsgårdstrand er en idyllisk "sørlandsby". Her er vakre cafèr, koselige trange gater, badepark, kultur, skole og yrende sommerliv. Stangsgate 25 ligger kun noen steinkast unna mange av disse servicetilbudene. Her er det kort vei til stranden som ligger noen steinkast fra eiendommen. Båthavnen i Åsgårdstrand ligger til venstre for denne eiendommen (mot nordøst). Eiendommen vil få nydelig utsikt fra husets 2dre etasje over Oslofjorden. Det er en kort kjøretur på ca 10 minutter til Tønsberg og Horten. Påkjøring til E18 syd og nordover er ca 10 min.

Beskrivelse av boligen

Austergaard er en herskapelig villa tilpasset flat tomt. Fra hallen er det dobbeltdør inn til stua som igjen har dobbeltdør ut til den overbygde terrassen. Med totalt tre stuer kan du gå fra stue til stue på herskapelig vis, og allrom-kjøkkenet har god plass til både spisebord og peis. 1. etasjen har også et praktisk vaskerom, bad og bod. Loftsplanet har tv-stue med utgang til veranda, et bibliotek, tre romslige soverom, to walk-in closets, et stort bad og en bod. Om du ønsker en «tilgengelig bolig» kan den ene stua gjøres om til et soverom. Planløsningen i boligen kan enkelt gjøres om etter behov tilpasset kunde.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen, men endringer er mulig. Boligpartner AS leverer over svill leveranse. Opparbeidelse av tomt, grunnarbeide såle/grunnmur er basert på overslag og er retningsgivende for totalkostnaden på prosjektet. Dette vil kunne føre til en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Herskapelig-serien leveres døra ”Ola 4”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger & Himling:
Himlinger i de fleste tørre rom blir levert med panelbord. Det leveres kostmalt 5-bords perle/skygge på vegger.

Gulv:
Det følger med 1 stavsparkett til dette huset

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalt hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Herskapelig-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 21 x 95 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Herskapelig-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
Vegger på bad leveres med Fortissimo Denver White flisstr 30x5 cm. På bade gulv leveres fliser. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Vaskerom:
Vegger på vaskerom leveres Fortissimo Denver white flisstr 30x5 com. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres peisovn til boligen i serien Curve. På alle våtrom leveres varmekabler. I vindfang, stuer og allrom og kjøkken leveres varmekabler i 1ste etg. Oppvarming utover dette bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Tak:
Det leveres Benders dobbelkrum (ru) til denne boligen

Utvendig kledning:
Det leveres ferdig grunnet, samt et mellom strøk til boligen.

Utvendig areal:
Det opparbeides vei, byggegrop, maskinplannering, V/A og støpt plate til denne boligen.

Adkomst

På egen grunn

Stangsgate 25, 3179 ÅSGÅRDSTRAND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger