Nostalgisk klassiker i rolige omgivelser, 3-4 soverom, 2 stuer, 2 bad inkl. flott vestvendt tomt.

Ådalen 4A, 3090 HOF

Pris

kr 4 450 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 450 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 149 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Glenne Bygg AS
3090 Hof
hof@boligpartner.no
Tlf: 924 90 196

Last ned

Leveransebeskrivelse Bolig Partner Hus 15 01 2018

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Parkett, Sentralt, Fiskemulighet

Beliggenhet

Hvorfor flytte til Vassås!

10 min til påkjøring E18
Gratis p-plass ved pendlerbuss ved Sundbyfoss/Kronlia
25 min til Sande stasjon
20 min til Holmestrand stasjon
30 min til Drammen, Tønsberg, Horten og Kongsberg
50 min til Oslo
De aller fleste byer/tettsteder i og rundt Oslofjorden på under en time
Torp Flyplass 45 min

Hof kan tilby et meget aktivt miljø for mange ulike lag og foreninger, god barnehagedekning og en trygg skole, flotte friluftsmuligheter med mange ulike vann, badeplasser, turveier, skiløyper mm.

Holmestrand kommune seiler opp som en av de mest attraktive kommuner for både næringsdrivende og som bostedskommune. Hof kan tilby det gode liv på landet.

Tomten ligger høyt og fritt med utsikt over den koselige bygda Vassås med sol fra morgen til kveld. Kort vei til offentlig badestrand ved Bergsvannet med parkering, plenområde og WC.

Sjelden mulighet for solrik og usjenert tomt i landlige omgivelser under en time fra Oslo.

Beskrivelse av boligen

Bestselgeren Kongsheim er en nostalgisk klassiker skreddersydd for den aktive kjernefamilien. Boligen har i utgangspunktet tre soverom, men både deler av stua nede og loftstua oppe, kan enkelt gjøres om til ekstra soverom. Bad i begge etasjer, stor vinkelstue med plass til flere sittegrupper og dør ut til terrassen, separat kjøkken, romslige soverom og loftstue med utgang til en overbygd veranda, er noe av det mange setter pris på ved Kongsheim-huset.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen, men endringer er mulig. Husmodell kan også endres. Opparbeidelse av tomt, grunnarbeide og såle er basert på overslag og er retningsgivende for totalkostnaden på prosjektet. Dette vil kunne føre til en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.

Vi har utarbeidet en økonomisk plan som viser antatte totale byggekostnad, ta kontakt med selger for å få denne til gjennomsyn.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og ubehandlede sponplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
1 stavs eikeparkett på alle tørre rom.
30x60cm flis i hall 1 etg etter Glenne Bygg sin standard.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad/vaskerom 1 etg.:
På bad/vaskerom leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. 20x40cm flis på vegg og 20x20cm på gulv etter Glenne Bygg sin standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. 1x1 meter svingbare dusjvegger og vikingbad IDA 120 innredning.

Bad 2 etg.:
På bad/vaskerom leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. 20x40cm flis på vegg og 20x20cm på gulv etter Glenne Bygg sin standard.. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. 1x1 meter svingbare dusjvegger og vikingbad IDA 120 innredning.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede sponplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres varmekabler på alle flislagte gulv.
Stålpipe og peisovn er inkludert.
Oppvarming ellers i boligen er ikke medregnet.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Kjørerute fra E18 ved grellandkrysset i Holmestrand: Kjøretid ca 10min.

- Start retning sør-vest på 32, kjør ca 1,9km
- Ta til høyre i rundkjøring, forsett på Hvittingfossveien (32), kjør ca 5,4km
- Sving til venstre inn på Grenneslinna (312), kjør ca 3km.
- Sving til venstre inn på Ådalen, kjør ca 250meter.
- Du er da fremme ved Ådalen 4A. Tomten er skiltet.

Ådalen 4A, 3090 HOF

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger