2 byggeklare tomter til salg

Torødveien 94, 3135 TORØD

Pris

kr 850 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 850 000,-
  • Boligtype Tomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

Oseberg Boligutvikling AS
3113 Tønsberg
tonsberg@boligpartner.no
Tlf: 33 31 34 90

Last ned

Endring Av Reguleringsplan

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk

Beliggenhet

Nord på Nøtterøy ligger et området som heter Torød. Dette er like ved Movik på Nøtterøy. En sjønær og koselig beliggenhet med mange muligheter.

Det er 2 stk ferdig regulerte tomter som vil få felles innkjøring på sydsiden av tomten. Tomtene er skilt ut fra eksisterende hus som ligger på eiendommene.

Tomtene vil få eget gårds og bruksnummer.

Tomt B vil ha mulighet til å få sjøutsikt og ligger lengst syd. Tomtens areal er ca 550 m2 + andel av fellesareal på ca 155 m2 (vei)
Tomt A ligger lengst inn på eiendommen, og begge tomtene får veldig fine solforhold. 500 m2 + andel av fellesareal på ca 155 m2 (vei)

Prisantydning på Tomt A er på 850.000,-
Prisantydning på Tomt B er på 990.000,-

Adkomst

Fra Tønsberg kjører en retning mot Bergan. Videre mot Torød. Etter Joker butikken på høyre side er det 300 meter opp til Torødveien 94. Tomtene ligger på hver sin side av et rødt hus som står der idag (skal bli stående)

Byggeklausul

Det er byggeklausul til Færder Boligutvikling AS. Tomtene selges fra grunneier, og salget gjøres gjennom Megleroppgjøret AS i Tønsberg v/megler.

Det står kjøper fritt til å velge husmodell som passer inn ihht godkjent delingssøknad. All hjelp fra grunnarbeider til ferdigstillelse gjøres gjennom Færder Boligutvikling AS, og kjøpere får veiledning gjennom hele byggeprosessen.

Tomtene

Tomtene er på ca 500 m2 og vil kunne bebygges med intill 35% bya. De er solrike og ligger i et hyggelig bomiljø på Torød, kun noen få minnutter å gå til blant annet Torødstranda.

Detaljer rundt tomtene og videre fremdrift fås ved hendvendelse til selger. Det er også mulig å søke i Færder Kommune sine hjemmesider for fullstendig saksdokumentasjon vedr. endringen av reguleringsplanen og vedtak gjort i saken.

Annonsen er ikke komplett og oppdateres etter behov. Linker til dokumenter av betydning for eiendommene vil bli lastet opp.

Fremdrift

Potensielle kjøpere bes å ta kontakt for videre avtaler. Bygging kan starte umidelbart etter gitt IG fra Færder kommune (tomtene er ferdig regulert)

Torødveien 94, 3135 TORØD

Loading map...
Les mer om nabolaget