2 Prosjekterte eneboliger syd på Nøtterøy

Torødveien 94, 3135 TORØD

Pris fra

kr 5 950 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 194 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

Oseberg Boligutvikling AS
3113 Tønsberg
tonsberg@boligpartner.no
Tlf: 33 31 34 90

Last ned

Leveransebeskrivelse Torodveien Pr 150117

Ferdigstillelse

Etter avtale

Fremdrift

Umidelbart etter signert tomtekontrakt eller etter avtale

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Torødveien 94 er prosjektert med utgangspunkt i en av boligpartner sine modeller som heter "Ravenna". Boligene vil bli plassert på hver side av et idyllisk sørlandspreget hus og skape en fin kontrast på nytt og gammelt.

Dette er et lite prosjekt hvor utbygger har tegnet to hustyper med og uten hybel i sokkel etasjen. Det er muligheter til å gjøre endringer på husene før byggesøknad.

Beliggenhet

Tomtene ligger vestvendt og tomt A får sjøglimt til innseilingen til Vrengen sundet. Tomt B ligger også vestvendt og ligger som siste rekke av 3 hus når dette er ferdig.

Innhold

Huset strekker seg over tre plan med smarte uteplasser integrert i fasadene. Huset har til sammen fire/fem soverom, to bad, wc og to innvendige boder. I 3. etasje er det sosiale samlingspunktet med kjøkken og stue i åpen løsning, med god utsikt til nærområdet. Garasje er integrert i underetasjen.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I prosjektboliger leveres døra ”Hvit glatt, prosjekt”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger / tak og himling:
I prosjektboliger leveres det ubehandlet gipsplater. Disse kan leveres malte som tilvalg.

Gulv:
I prosjektboligen inngår det enstavs parkett gulv på tørre rom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På baderom benyttes 15 mm rupanel og 12,5 mm våtromsplate som basis for smøremembran og fliser. Fliser leveres ferdig lagt. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Vaskerom:
I prosjektboliger leveres det på vaskerom slett hvit baderomspanel. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse. Det leveres varmekabler i badene og i hall/entre til boligene. Det er prosjektert med peisovn til boligen. Stålrør kommer i tillegg og velges av kjøper (utforming).

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Nøtterøy er et populært sted å etablere seg på. Her ligger også etablerte bomiljøer i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til sjø, bad og båtliv. Tønsberg sentrum er ca 15 minutter med bil. Tjøme sentrum er ca 15 minutter med bil. Det er umidelbar nærhet til offentlig kommunikasjon.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen, men endringer er mulig. Husmodell kan også endres før byggestart og det påløper da ekstra tegningskostnader for dette. Færder Boligutvikling AS leverer over svill leveranse. Opparbeidelse av tomt, grunnarbeide og såle er basert på overslag og er retningsgivende for totalkostnaden på prosjektet. Dette vil kunne føre til en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.

Vi har utarbeidet en økonomisk plan som viser antatte totale byggekostnad for innflyttingsklar bolig. Ta kontakt med selger.

Illustrasjoner som er vist i farger er tenkt eksempler på hvordan boligene som er prosjektert vil se ut. Boligene som er prosjektert er vist som skisser og sort/hvitt i annonsen.

For ytterligere informasjon og interesse så kan tomtene befares ved selvsyn, eller ta kontakt for mer informasjon.

Torødveien 94, 3135 TORØD

Loading map...
Les mer om nabolaget