Magna Ferentis. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Liset, 3650 TINN AUSTBYGD

Liset hytteområde i Skirvedalen - Moderne hytte med stilrene linjer og godt innhold

Pris

kr 3 720 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    104 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Liset
3650 TINN AUSTBYGD

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Byggeklare tomter fra sommeren 2021. Priser fra kr 500 000,- til 900 000,-
Liset hytteområde ligger solrikt ved foten av Hardangervidda, sør-vestvendt med utsikt mot Gaustatoppen og Rivsfjell. Like bak hyttefeltet finner du også Numedalshovda (1167moh) med fine tur- og skiløyper hele året.

Avstander:
Ca 40min fra Rjukan
Ca 2t og 20min fra Oslo
Ca 1t og 15min fra Kongsberg
Ca 2t fra Drammen
Ca 2t og 30min fra Vestfold byene

Om boligen

Hytten leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer festetomt, estimert pris på grunnarbeid og støp av såle, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en innfestningsavgift på kr 600.000,- (Tomt 47 eller 49). Grunnarbeider og støp av såle er estimert til kr. 450.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgs muligheter og komplett økonomisk plan.

Magna Ferentis er en moderne og innholdsrik familiehytte som beviser at selv stilrene linjer og design også kan være lunt, varmt og koselig.

Her er det plass til mange, med tre gode soverom og til sammen seks sengeplasser pluss hems. På hytta inviteres naturen med inn slik at du kan leve i ett med omgivelsene enten du ønsker å bygge hytte ved sjøen eller på fjellet.

En åpen stue- og kjøkkenløsning på hovedplanet gir et eksklusivt og åpent preg, og skråtak med store vinduer gir høyde under taket og en luftig atmosfære med mye dagslys. Peisen midt i allrommet er synlig og skaper knitrende hyttero fra alle kanter. Her er det fint å varme seg etter dagens naturopplevelser som venter rett utenfor døra.

En romslig sportsbod gjør at du enkelt, smart og praktisk både kan lagre og hente ut sportsutstyr, verktøy og klær.


Tomtene selges som festetomt, med mulighet for innløsning. Tomteannonse i egen lenke. Ta kontakt med hyttekonsulent for mer info

Nr - Utnyttelse - Anneks/uthus - Festepris:
Tomt 51 - BRA 120m2 - BRA 30m2 - SOLGT
Tomt 95 - BRA 120m2 - BRA 30m2 - SOLGT
Tomt 97 - BRA 100m2 - BRA 20m2 - kr 700 000,-
Tomt 47 - BRA 120m2 - BRA 30m2 - kr 600 000,-
Tomt 49 - BRA 120m2 - BRA 30m2 - Kr 600 000,-
Tomt 50 - BRA 100m2 - BRA 20m2 - kr 500 000,-
Tomt 87 - BRA 100m2 - BRA 20m2 - Kr 500 000,-

Innfestingsavgiften dekker:
-Opparbeidet vei frem til tomt
-Boring av vann, vann frem til tomt
-Avløpsanlegg
-Strøm frem til tomt
-Fiber frem til tomt (Tomt 95 og 97)

Byggeplikt med BoligPartner AS - Ta kontakt med hyttekonsulent for utarbeidelse av din drømmehytte (vi gjør det meste av tilpasninger slik at hytta blir perfekt for deg og dine, samt utnytter de fine forholdene på tomten)

Innhold

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Kjøkken kan også trekkes ut for andre leverandører. Kontakt hyttekonsulenten for info.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Fibo baderomsplater. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet panel

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvite dører med slett speil. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Hytter over 800moh leveres med 2-lags energiglass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. (Fire tilgjengelige fargevalg på vinduer og utforinger uten pristillegg, to lyse og to mørke)

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres stående ubehandlet panel. Ferdig beiset panel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs lys eikeparkett i tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Taktekking:
Her leveres mørk shingel som standard. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer og andre valgmuligheter.

Trapper:
Trapp inklusiv rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan trapp leveres beiset eller malt.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Beliggenhet

Tomtene ligger fra over 800moh ved Mykletjønn vannet til den øverste på 925moh.
Samtlige tomter er på over 1000m2, og ellers godt med boltreplass mellom hyttene.
Dette er hyttefeltet for deg som ønsker et helårs fristed, og nærhet til naturen. Deg som vil bort fra tette hyttelandsbyer og trafikk. For deg som vil la barna oppleve alt naturen har å by på, eller bare kose dere som familie inne i en deilig lun hytte. For deg som vil dra alene på hytta, eller invitere med familie og venner.

Området har flotte langrennsløyper som passer både de minste, eller de mer erfarne. Enten du vil gå nede i dalen, eller opp i fjellet. Ny løypemaskin ble kjøpt inn på tampen av 2020, og årets sesong har vært upåklagelig.
Vil du, barna eller barnebarna allikevel ta en dag i skibakken, ligger Gaustablikk Skianlegg ca 40 min biltur unna. Det har sesongen 2020/2021 vært prøvd ut snøscooter taxi (Skirvedalen Fjellservice) mellom Skirvedalen og Veggli skisenter, over Killingskaret. En tur på ca 10-15 min hver vei.

Utenom vintersesongen er det fine turløyper, jakt-, fiske- og bademuligheter i området.
På nabofeltet finner du også Håvardsrud Seterliv, en tradisjonsrik norsk seter åpen for besøk. Her kan barna løpe fritt og bli kjent med gårdsdrift og masse dyr. Ingen barn vil kjede seg her, og en får mest sannsynlig svært slitne barn med seg hjem. Det er også bygd eget serveringslokale på setra hvor det selges norske tradisjonsretter.
Sjekk gjerne ut hjemmesiden www.seterliv.no for info og aktiviteter.
(Gangavstand fra hyttetomtene)
Ca 5 min med bil videre på Skirvedalsvegen finner du også Skirvedalen Fjellstue. De er sesongåpent i ferier, og tilbyr foruten om servering også konserter, selskaper og andre arrangement gjennom året.

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig

Parkering

Parkering på hyttetomt

Antall parkeringer

2

Adkomst

Fra Kongsberg følg Fv 37 Bolkesjøveien, fortsett videre på Hovinvegen (Fv 364), følg retning Austbygde. Før du kommer helt ned til bygda tar du inn til "Øvrebygde" (Fv 753), og følger veien ca 5,5km, her tar du av til høyre inn på Skirvedalsvegen skiltet mot Veggli. Fortsett forbi skilting "Håvardsrud seterliv" til du kommer til en parkering. Her ligger tomtene på øversiden og nedsiden av veien.
Det er også mulig å kjøre via Notodden fremfor Bolkesjø, eller via Vegglifjell på sommerstid.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Peisovn og stålpipe, Curve 100. Varmekabler på bad og i vindfang

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.