Illustrasjonsbilde av hyttemodellen

Kvitåsvingen, 3660 RJUKAN

Kommer for salg - Gaustatoppen/Kvitåsvingen - 8 praktiske og moderne hytter i veletablert hytteområde.

Pris

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    73 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Kvitåsvingen
3660 RJUKAN

Loading map...

Om boligen

Hytta har et totalt bruksareal på 73 kvadratmeter. Hemsen kommer i tillegg med en gulvflate på 20 kvm.

I første etasje finner du tre soverom, bad/vaskerom, wc-rom, romslig gang, praktisk bod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde med mønt himling.
Hytta har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen(gulvareal på 20 kvm). Her oppe finnes det ekstra tumleplass, enten man trenger en TV-krok eller ekstra sengeplasser. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta.
Hytta har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 73
Gulvareal hems: 20
Totalt bruksareal: 74

Ved interesse for prosjektet kontakt Boligpartner ved Martin Ingvaldsen på 915 29 145 eller martin.ingvaldsen@boligpartner.no

Standard

Hyttene leveres som en komplett leveranse med tomt, grunnarbeid og nøkkelferdig hytte

Hytta leveres med følgende kvaliteter:
- Royalimpregnert tretak
- Sigdal kjøkken med hvitevarer
- Beiset veggpanel i 10 valgfrie farge
- Beiset himling i 10 valgfrie farger
- Listverk i beiset utførelse( 10 farger)
- Flislagt bad med badromspanel.
- Flislagt gulv i Entre og bod
- Lys 3 stavs parkett i alle øvrige oppholdsrom
- Mørke vinduer
- Impregnert treplatting med utgang fra stue og ved inngangsparti
- Varmekabler i flislagte rom
- Stålpipe med Vedovn
- Komplett opplegg for El og Rør ihht Norsk standard
- Panelovner i stue og soverom

Kostnader:

Velforeningskontingent på ca. 7.000 pr år som inkluderer drift og vedlikehold av vei og V/A, og de kommunale avgiften utgjør ca. 6.000 pr år.

Beliggenhet

Hyttene vil ligge med fin utsikt mot Gaustatoppen. Kort vei ned til senterområdet nedenfor hyttene med Bygget, skiutleie, servicesenter med mer. Populære turstier sommer som vinter rett rundt området.

Alpint
Skianlegget på Gaustatoppen er kjent for å være snøsikkert og for å åpne tidlig hvert år. Gjennom de siste årene har området utviklet seg til et moderne skianlegg med tilbud for hele familien. Skisenteret har nå 35 nedfarter og 13 heiser inkludert 2 ekspresstolheiser. Lengste nedfart er 3,2 km, og største høydeforskjell er 550 meter. For snowboard og offpist er området rundt Gaustatoppen anerkjent som et fantastisk og særdeles utfordrende terreng. Gaustabanen transporterer nå besøkende helt til toppen av Gaustatoppen, og fra toppen er det mulig å stå ned flere ulike renner med varierende vanskelighetsgrad, og ikke minst å nyte utsikten på veien ned. Se www.gaustatoppen.no for mer info.

Langrenn
Sommeren 2017 var det byggestart for prosjektet Et Sprekere Gaustaområde, som bygger nye langrennsspor og turveier fra Bygget/Hovdestaul via Gaustablikk Høyfjellshotell, skistadionen og videre inn mot Den Lykkelige Sportsmann og Vatnedalen. Prosjektet antas ferdigstilt sommeren 2019. Det er i 2017-2018 investert ca. kr 14 500 000,- i oppgraderingen av løypenettet, som er første fase på en større modernisering av langrennsløype- og gangveinettet i området. Se www.turvei.no for mer info om prosjektet Et Sprekere Gaustaområde.

Som en komplett skidestinasjon tilbyr Gaustaområdet meget gode langrennsforhold. Området har cirka 90 km med preparerte langrennsløyper, fordelt på 17 løyper som spenner seg over alle vanskelighetsgrader fra en lett nybegynnerløype på 1 km til en skikkelig høyfjellstur på 23 km. Det er mange muligheter til å kombinere mellom løypene og forme sin egen tur. Løypene er godt merket, og cirka 13 km av dem er i tillegg kjørt opp med skøytespor. GKT preparerer alle løypene hver dag hele sesongen så lenge værforholdene tillater det, og streber etter høy kvalitet på prepareringen.

Gaustatoppen
Gaustatoppen, som mange mener er Norges vakreste fjell, rager over Rjukan med sine 1883 m.o.h. Det er ca. 1 600 meter fra dalbunn og opp til toppen. Årlig tar ca 130 000 mennesker turen opp på Gaustatoppen for å nyte den spektakulære utsikten. I klarvær kan man se østover til grensen til Sverige og sydover til kysten. Utsikten viser over én sjettedel av Norge. Hver dag i påsken (og under sommersesongen) kan du kjøpe kaffe, vafler og mat i Turistforeningens gamle steinhytte på toppen. Gaustatoppen Turisthytte ble bygd opp allerede i 1893 av fjellets egen naturstein.

Sommer og høst
Det er minst like fantastisk ved Gaustatoppen sommer og høst som om vinteren og våren. Det er variert tur- og sykkelterreng med muligheter for å fiske, ro eller padle nede på Kvitåvatn eller bade i friskt fjellvann. Krossobanen er Nord-Europas første totausbane fra 1928 og ligger kun ca. 20 km fra Gaustaområdet langs veien gjennom Rjukan. På toppen av banen ved Gvepseborg finner du innfallsporten til Hardangervidda, den populære solstien og noen av de første hyttene til Den Norske Turistforening. Det er også viktig å nevne at Unescos verdensarv i 2015 listet Rjukan industrihistorie og Vemork kraftstasjon, og det finnes mengder av spennende historie og kultur å gjøre seg kjent med via muséene og informasjonstavlene i området. Området har også rike tradisjoner for sæter og fjelliv, se eksempelvis www.seterliv.no

Servicetilbud
Det store Gaustablikk Høyfjellshotell og den populære Den Lykkelige Sportsmann Gjestehus med afterski og servering ligger langs Kvitåvatnvegen. Ved Gaustablikk skisenter er det også afterski og restaurant, skiutleie og Sport1-butikk samt den lille dagligvarehandelen Pose&Sekk. Nedenfor Gaustatoppen Naturpark på andre siden Kvitåvatn og alpinanlegget ligger Bygget som tilbyr mat, afterski og utlevering av nøkler fra Gaustabooking. Se www.visitrjukan.com og meld deg på nyhetsbrevet for mer informasjon om områdets mange tilbud!

Det tar cirka 15 minutter at kjøre ned til Rjukan, der det finnes flere matbutikker så som Spar, Kiwi og Rema, Vinmonopol, lokale Møbelringen som også leverer møbler til fritidsboliger samt byggvarehusene Montér og Carlsen Fritzøe, meget populære Rjukanbadet, restauranter og butikker. Gvepseborg café & restaurant og spennende nye Rjukan Klatrepark, til hvilke den anrike Krossobanen tar deg fra Rjukan, er absolutt verdt et besøk. Se www.krossobanen.no for mer info.

Adkomst

Når du har tatt av til Gaustatoppen/Gaustablikk kjører du forbi Bygget/Hovdestaul som ligger på høyre side av veien, fortsetter under stolheisen og tar så av til høyre inn på Toreskyrkjavegenvegen ved det store, rødhvite skiltet til Gaustatoppen Naturpark. Følg veien oppover ca. 300 meter til du passerer under en skibro. Rett etter broen tar du til venstre oppover i H25 (ca. 150 meter før den nye tunnelen under skibakken). Følg veien i H25 oppover. Prosjektet ligger etterhvert på venstre side. Se forøvrig finn kartoversikt.

Helårsvei frem til eiendommen, som brøytes etter behov i regi av velforeningen. Det er mulig å tegne årsabonnement for brøyting av egne biloppstillingsplasser. Det er ikke bom til Gaustatoppen Naturpark.

Fra Oslo/Vestfold til Gaustablikkområdet: Kjør til Kongsberg. Følg Riksvei 40 mot Geilo cirka 8 kilometer. Ta så av til venstre på Riksvei 37 mot Rjukan. Følg skilting mot Rjukan, forbi Bolkesjø og Gransherad, og langs Tinnsjøen. Når det er noen kilometer igjen til Rjukan sentrum; kjør av til venstre mot Gaustablikk/Gaustatoppen. Det tar cirka 2,5 time å kjøre til Gaustatoppen fra Oslo.

Fra Grenland til Gaustablikkområdet: Kjør Riksvei 36 mot Bø og ta av til høyre på Riksvei 360 mot Notodden. Ta til venstre på E134 mot Haugesund, så til høyre på Riksvei 361/37 mot Rjukan. Kjør av til venstre til Gaustablikk/Gaustatoppen når det er noen kilometer igjen til Rjukan sentrum. Det tar cirka 2,5 time å kjøre til Gaustatoppen fra Skien.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.