Dalsheim (illustrasjon)
Venstøp Terrasse-Venstøplia, 3721 SKIEN

Komplett innflytningsklar enebolig på Venstøp Terrasse inkludert tomt.

Pris

kr 4 173 750,-

 • Boligtype
  Enebolig
 • Bruksareal (BRA)
  116 m2
 • Soverom
  3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt
 • bjorn.apland@boligpartner.no bjorn.apland@boligpartner.no
  Send e-post

Venstøp Terrasse-Venstøplia
3721 SKIEN

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Ettplanshusene våre er populære, og Dalsheim er intet unntak! Bygger du Dalsheim får du en kostnadseffektiv og smart enebolig med et bruksareal på 116 kvadratmeter; en bolig som passer inn i de aller fleste bomiljøer.

Boligen inneholder vindfang, gang, innvendig bod, bad/vaskerom, tre gode soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette er den sosiale sonen og rommet fremstår som lyst og luftig. Stuen har mulighet for ildsted og har utgang til terrasse/uteplass. I tillegg har Dalsheim en sportsbod som gir deg gode lagringsmuligheter.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og malte panelplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Boligen blir levert med standard eikeparkett, kan oppgraderes

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På bad leveres fibo trespo våtromsplater. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres bod/vaskerom med umalte gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Boligen er planlagt bygd på boligfeltet Venstøp Terasse. Vi har flere boligtomter som ligger solrikt og landlig til, ca 4 km nord for Skiens sentrumsgater. Kort gangvei til barneskole og barnehage, lekeplass og turområder. Her finner du attraktive og solrike eiertomter fra 626 - 702 kvm, beliggende høyt i terrenget med utsikt over kulturlandskapet rundt .

Tomtene er skilt ut fra Gnr. 8 Bnr. 34/136 og har betegnelsene Venstøp Terrasse tomt 24-29. I feltet er det satt opp skilt med tomtenummer slik at det skal være lett og orientere seg i området.

Boligen vi har lagt ut i denne annonsen er kun ett eksempel på hva vi kan tilby fra vår omfattende huskatalog, Vi kan også tilpasse våre boligtyper på denne tomten etter kundens ønsker iht til kommunale byggekrav.

Adkomst

På egen tomt

Ta kontakt med oss

 • Employee Default

  bjorn.apland@boligpartner.no bjorn.apland@boligpartner.no
  Send e-post

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.