Nysetra Vinter Interior Xr 2018 Original
Damstulvegen, 3677 NOTODDEN

Nystulvannet- Romslig hytte med 4 soverom og hems. Solrikt og flott utsikttomt på over 3 mål!

Pris

kr 2 990 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Damstulvegen
3677 NOTODDEN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Stor eiertomt på hele 3116 m2 med vei, vann, strøm, kloakk og bredbåndtilknytting.

Om boligen

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken / stueområdet på over 40 kvadratmeter!
hytta her to soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr. I tillegg har hytta praktisk hems hvor takhøyden er 1.9 meter på det høyeste partiet.

Pris pr 07.10.2019
Tilbudet er basert på nøkkelferdig hytte og tomt.
(kr 2 990 000 ,-)

Arealer (kvm):
Hovedplan: 77
Gulvareal hems: 45
Bruksareal hytte: 77
Bebygd areal (BYA): 92

Standard

Innhold

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad/vask:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett. Vegger leveres med Fortissimo baderomspanel på bad. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv valgfri fliser inntil kr 350 pr m2. I himling leveres Trefiber panelbord skygge, hvit 11x125 mm.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres Panelplate 5 bord skygge på vegg.
Himling leveres trefiber panelbord skygge, hvit 11x125 mm .
På gulv valgfri parkett/laminat inntil 350,- kr pr. m2 på tørre rom. Flis i vf, bad/vask og bod. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Ta kontakt med selger for
ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Taktekking:
Her leveres det dobbeltkrummet ru betongstein farge sort., Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Trapper:
Trapp med spiler, håndrekke, vanger og trinn i fabrikklakkert furu (klar). Sambatrinn.
Gelender (fra vegg til trapp) furu lakkert firkantspiler glatte 30x30mm.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Oppvarming:
Valgfri vedovn inntil veiledende kr 15 000,- med glassplate. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på vindfang, bad/vask og bod.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

Nystulvannet ligger på nordsiden av Lifjell, med utsikt til skog og fine fjell. Gode bademuligheter fisking, ski, kano og turområde.

Adkomst

Kjør til Notodden og fortsett mot Heddal. Kjør til innkjøring til høyre (Melås bru/Gavlesjå).
ta til høyre andre siden av elva og følg skiltingen Gavlesjå. Ta til venstre ved skiltet Gavlesåveien og avkjøringen mot venstre ved Nystulvannet.
Følg denne veien ca 2 km.

Oppvarming

Vedovn og varmekabler

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.