Thumbnail 4
underbergåsen 3, 3810 GVARV

Gunheim - Ny enebolig med flott beliggenhet - 5 soverom, 2 bad, 1/2 stuer

Pris

kr 3 215 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    173 m2
  • Soverom
    5
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

underbergåsen 3
3810 GVARV

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tomten har fantastisk gode solforhold og landlig til med utsikt mot Lifjell i Bø. Det er gangavstand til Gvarv sentrum med skole og barnehage. Gunheim Boligfelt ligger barnevennlig til.
Gvarv kan også tilby båthavn, badeplasser, tradisjonsrikt bakeri, diverse butikker og kollektivtransport pluss mye mer.

Om boligen

Prisen inkluderer ferdig oppsatt bolig iht. våre leveransebeskrivelser støptplate på mark, Pipe, brannmur, vedovn, Overflategulv, malte veggplater og fliser. Tomt og grunnarbeid kommer utenom og utgjør kr 475 000,-

Innhold

1. etasje:
Vf, vask, hall/Trapp, stue, kjøkken, bod , bad, sov 1,
sov 2-

2. etasje:
Gang/trapp, sov 3, sov 4, sov 5 med garderobe, bod, bad.

Standard

Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte hel-tre dører fra Kloppen Trevare.
Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Vegger bekles med Faspanel 5-bord, himling bekles med malte trefiberplater 60x120.

Gulv:
Valgfri gulv inntil veiledende kr 350 pr m2 inkl. mva. i alle tørre rom.
Valgfri flis inntil veiledende kr 350 pr m2 inkl. mva. i vf, bad, vask og bad 2 etg.

Listverk:
Fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 og taklist 16x70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Kjøkken leveres fra Sigdal.

Bad 1 etg og bad 2 etg:
Fortissimo våtroms plater Denver white leveres vegger, fliser på gulv.

Elektrisk:
Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 200 + 50 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Rørleggerarbeid:
Rørleggerarbeidet utføres av autorisert rørlegger. Alle vannledninger leveres som rør i rør system i plast. Spillvannsledninger leveres i plast (ABS/PP). Sanitærutstyr i hvit utførelse og armaturer leveres fra anerkjente produsenter. Nødvendige bunnledninger og tilførselsledninger for fremføring av varmt og kaldt vann under støpte gulv ved plate på mark.

Mer informasjon ta kontakt med selger.

Beskrivelse (type bolig)

Med hele fem soverom og to bad skulle Gjendebu dekke de fleste behov en stor familie måtte ha. Nostalgiske dør- og vindusomramminger, et overbygd inngangsparti og en smart planløsning har gjort Gjendebu til et attraktivt valg for mange.

Gjendebu er en klassisk vinkelbolig over halvannen etasje tilpasset flat tomt. Boligen har et bruksareal på 173 kvadratmeter – og hovedplanet rommer foruten 2 soverom også et vindfang, en hall, bad, vaskerom, stue, kjøkken og en innvendig bod.

En åpen løsning mellom stue og kjøkken gjør opplevelsen av rommene luftig og romslig, samtidig som rommene beholder sin egenart. Fra kjøkkenet er det dør ut til en overbygd uteplass, samt dør inn til vaskerommet.

Loftsplanet har ytterligere tre soverom, og det største av dem har et eget walk-in closet på 5,6 kvadratmeter. I tillegg rommer loftet et stort, komfortabelt bad, en innvendig bod med gode lagringsmuligheter og en gang med mange innredningsmuligheter.

Gjendebu er et utvilsomt et praktisk hus som det er godt å leve i.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Varmekabel i vf, bad, vask og bad 2 etg.
Valgfri vedovn inntil veiledende kr 18 000 inkl. mva.

Overtakelse

Etter avtale med salgskontoret.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.