Illustrasjon
Holtansvingen, 3280 TJODALYNG

Holtansvingen Boligfelt-Realiser din boligdrøm i landlige omgivelser

Pris

kr 4 334 750,-

 • Boligtype
  Enebolig
 • Bruksareal (BRA)
  151 m2
 • Soverom
  3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt
 • bjorn.apland@boligpartner.no bjorn.apland@boligpartner.no
  Send e-post

Holtansvingen
3280 TJODALYNG

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Kongsheim har vært en stabil bestselger i hele BoligPartners historie, og er fortsatt like populær. Det er nok tidløsheten og de karakteristiske signaturelementene i kombinasjon med en god planløsning som gjør Kongsheim så attraktiv.

Det overbyggede inngangspartiet leder til en romslig hall med garderobeløsning. Hallen leder til bad/vaskerom og innvendig bod – mens resten av hovedplanet er viet til husets åpne stue- og kjøkkenløsning. Vinkelkjøkken med spisestue legger forutsetningene til rette for gode middager for kokken så vel som gjestene. Stuen fremstår som lys og luftig, har mulighet for ildsted og leder ut til en koselig uteplass.

Loftsplanet rommer tre soverom, gang, bad og en loftsstue med utgang til balkong. Har man behov for flere soverom, kan loftsstuen tilpasses og gi deg det fjerde soverommet. Stuen kan også deles av og gi deg et femte soverom behov*.

* Slike endringer kan kreve justering av planløsning i henhold til teknisk forskrift.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og ubehandlede sponplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Gulv inngår ikke i BoligPartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På bad leveres Fibo Trespo våtromsplater. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede sponplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Holtansvingen Boligfelt ligger i landlige omgivelser med gode solforhold og nærhet til skole, barnehage og nødvendige servicetilbud. I tillegg er det gode friluftsmuligheter og turområder rett på utsiden av stuedøren. Det er også kort vei til en av vestfolds mest idylliske badeområder -Kjerringvik.

Det er ca. 1,5 time med bil fra Oslo. Ca. 10 min til Sandefjord, ca. 20 min.til Larvik og ca. 25 min. Til Torp Lufthavn med destinasjoner til store deler av Norge og Europa. Båt/ferje til Sverige og Danmark fra hhv. Sandefjord og Larvik.

Skoler, barnehager:
Tjodalyng barne- og ungdomsskole : gratis skolebuss ( 7,6 km)
Sandefjord videregående skole : 11,8 km , Thor Heyerdahl videregående skole, Larvk: 12,6 km
Salbutangen- og FUS barnehage: 3,5 km
Åsane barnehage : 5,7 km

Adkomst

Parkering På egen Tomt/Garasje

Ta kontakt med oss

 • Employee Default

  bjorn.apland@boligpartner.no bjorn.apland@boligpartner.no
  Send e-post

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.