Eksempel på husmodell som kan bygges på tomten, vår modell Raumarheim.
Lundebyveien 46, 3074 SANDE I VESTFOLD

Sande/Kjeldås - Prosjektert enebolig fra Boligpartner på landlig tomt på nesten 5 mål.

Pris

kr 6 700 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    214 m2
  • Soverom
    5
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Lundebyveien 46
3074 SANDE I VESTFOLD

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Huset leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert huset optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer tomtekostnad på kr 1.900.000. Grunnarbeider, bunnledning, graving, støpt plate er estimert til kr. 600.000 ,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Raumarheim ligger trygt og stabilt inne på BoligPartners topp 5-liste over bestselgere. Antagelig er det kombinasjonen av fasaden med valmet tak og svalgang og innsidens gode planløsning som gjør Raumarheim til en favoritt.

Bestselgeren Raumarheim er et generøst, staselig og klassisk hus for flate tomter. Planløsningen er smart og 1. etasje inneholder ett soverom, bad/vaskerom, bod med utgang til svalgangen, stor stue med dobbeltdør ut til terrassen og et romslig og adskilt kjøkken. I tillegg er det en sportsbod ute på svalgangen. I andre etasje finnes en koselig loftstue med utgang til balkong, fire store soverom, bad og tre boder. Bodene kan enkelt gjøres om til walk-in closets. Raumarheim har i 2017 fått nytt rekkverk på balkongen.

Huset har et bruksareal på 214 kvadratmeter fordelt på to plan, og byr på mange smarte og familievennlige løsninger. Kjøkkenet er for eksempel forbundet med den innvendige boden, som mange velger å innrede som vaskerom. Stuen har mulighet for peis og doble terrassedører som leder ut i hagen. De fire soverommene i 2. etasje har alle god størrelse, og den romslige loftstua blir raskt barnas favorittkrok - her kan de trekke seg tilbake uten å føle at de er skjermet fra resten av huset.

I Raumarheim er innredningsmulighetene mange; her kan du få det gjesterommet, hjemmekontoret eller medieteket du alltid har drømt om.

Ved kjøp av tomten er det byggeplikt til Boligpartner sine modeller. Raumarheim er en av våre modeller som kan bygges. Man står fritt til å velge fra våre katalogmodeller og vi gjør også tilpasninger på de enkelte modellene.

Om boligen

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra Ola 4 . Ytterdøren leveres fra Jømna i hvit utførelse.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser i aluminium.

Vegger / tak og himling:
På denne boligen I Nostalgi serien leveres det 5-bord kostemalte plater på vegger i alle tørre rom. Hunton hvit malte plater i alle tak.

Gulv:
I leveransen til dette huset inngår lys 3-stavs parkett fra Floorfactory på gulv i tørre rom. Flis på gulv i entrè.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi serien leveres tak, gulvlist og gerikt i profilert utførelse . Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Denne leveransen er på inntil kr. 100 000.-

Bad:
På bad leveres det flis 20x20 på gulv. På vegger leveres baderomsplater. Tilvalg kan gjøres etter avtale.
På vaskerom leveres det flis med sokkelflis på gulv baderomsplater på vegg.

Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som tilvalg kan dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.
I dette huset leverer vi vegghengt toalett på slette vegger begge bad.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer og hovedsikring i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.


Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk + 48 mm påforing som isoleres med mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 70 mm mineralull.

Generelle forhold:
Materialvalg i denne boligen er eksempler på hva vi kan levere og derfor vil totalpris kunne variere hvis kunde har ønsker om andre materialer og leveranse. Dette avklares med selger.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Tomten ligger i et landlig og rolig område, men innen 15 minutters kjøring fra Sande sentrum og Drammen. Den ligger fint til i terrenget, og har gode muligheter til videre utvikling. Det er kort vei til
barnehage og barneskole på Kjeldås. Ungdomsskole og videregående skole i Sande sentrum. 15 minutters kjøring til Drammen og Sande sentrum. Med andre ord er det kort vei til et rikelig utvalg av ulike servicetilbud, for folk i alle aldre.
Bussholdeplass nede ved hovedveien. Ca 15 kjøring til Sande og Drammen med svært gode buss- og togforbindelse. Svært god kommunikasjon mot Asker, Bærum og Oslo. Det er enkel adkomst til
E-18. Ca. 15 min. kjøring til Drammen sentrum og 45 min. kjøring til Oslo.

Flotte turmuligheter i nærområdet, samt jaktmuligheter. Idrettslag i Sande som er aktive innen forskjellig aldersbestemte idretter. Egen idrettshall i Sande. Kort vei til golfbane både i Sande og på
Skoger. 15 minutters kjøring til Drammen og Sande, og det betyr kort vei til mange ulike fritidsaktiviteter.

Adkomst

Fra Oslo og Drammen:
Følg E-18 forbi Drammen og ut gjennom Kobbervikdalen. Ta av ved skilt mot Sande N, og kjør inn på Gamle Sørlandske. Ta så første vei inn til venstre, ved skilt inn mot Kjeldås. Ta deretter første inn til høyre, som er Kjeldåsgata. Ta så ned til venstre i Lysdalsveien. Denne veien følges nedover før man tar opp til høyre ved skilt mot Lundeby (Lundebyveien). Denne veien følges oppover, og så vil
tomteområdet etterhvert gå inn til høyre.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.