Dalsheim (illustrasjon)

Grindaveien (Tomt 2), 3090 HOF

HOF - Prisgunstig enebolig med overbygget terrasse - Nydelig utsikt - Solrikt - Ta kontakt for visning!

Pris

kr 3 890 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    114 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Grindaveien (Tomt 2)
3090 HOF

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Dette er en sjelden mulighet i Hof. Sentrumsnært, nær skole og barnehage. Sol fra morgen til kveld.

Byggeklare tomter!

Denne bolig vi har lagt ut er kun et forslag til hustype. Gå inn på www.boligpartner.no for å se på flere boliger.

Ta kontakt for å sikre deg en av to tomter som vi har for salg i Grindaveien i Hof eller om du ønsker deg en visning.

Ingen reservasjon av tomt: "førstemann til mølla prinsippet"

Terje Glenne 92490196

Om boligen

Det enkle, men særs innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplanshus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet. De tre soverommene, badet, boden, sportsboden og stue- og kjøkkenløsning på nesten 50 kvadratmeter, ligger som perler på en snor. Stua har plass til både sofagruppe og tv-krok, og både terrassen utenfor stua og inngangspartiet er overbygd – noe som gjør at du kan sitte ute uavhengig av vær og vind.

Prisen er basert på prisindeks: einebustad av tre, byggjearbeid inkl. stein, jord og sementarbeid per 15.09.2019

Innhold

Standard
OVERFLATER OG GULV
I oppholdsrom leveres det med laminat gulv. (moderne grå eik.) Himlinger og vegger er gips plater og blir sparklet og malt. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom, sportsbod og entrè blir det flislagte gulv . Vegger på bad/vask leveres med baderomsplater av typen fortissimo 3091HG Denver White. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

DØRER
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I dette huset leveres det døren Visjon1.

VINDU
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger. Baderomsinnredning prises på forespørsel.

TELEFON/BREDBÅND/FIBER
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

VENTILASJON
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.


ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasseplatting ved overbygd terrasse er ikke medregnet.

Tomtepris inngår i prisen.

Gravearbeider avregnes. Ta kontakt for mer informasjon.

Tilknytningsavgift vann og avløp, byggesaksgebyrer, leie av søplecontainer, byggestrøm og uavhengig kontroll inngår ikke i prisen. Kontakt selger ved spørsmål.

Beliggenhet

Tomten er nylig fradelt og er på ca 736m2. Den ligger sentralt til i et allerede godt etablert boligfelt. Sol fra morgen til kveld.
Gode pendlermuligheter med tog og buss til alle store byer på Østlandet.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.