Alvheim (illustrasjon)
Grindaveien. (Tomt 3), 3090 HOF

HOF - Oppstart des.2019 - Flott enebolig - God planløsning og 3 soverom - Carport - Solrikt - Utsikt

Pris

kr 4 690 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    170 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
2020
Fremdrift
Oppstart desember 2019
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Grindaveien. (Tomt 3)
3090 HOF

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Oppstart på dette prosjektet blir i desember 2019. Ønsker dere å kunne påvirke materialvalg/kjøkkeninnredning innvendig ta kontakt så tidlig som mulig.

Dette er en sjelden mulighet i Hof. Sentrumsnært, nær skole og barnehage. Sol fra morgen til kveld.

Byggeklare tomter!

Denne bolig vi har lagt ut er kun et forslag til hustype. Gå inn på www.boligpartner.no for å se på flere boliger.

Ta kontakt for å sikre deg en av to tomter som vi har for salg i Grindaveien i Hof eller om du ønsker en visning.

Ingen reservasjon av tomt: "førstemann til mølla prinsippet"

Terje Glenne 92490196

Om boligen

Alvheim er en generøs og klassisk enebolig på 170 kvadratmeter med god plass for tallrike familier. Om stue og loftstue tilpasses kan huset romme inntil fem soverom.

Alvheim har også en carport integrert i huskroppen, dermed kan du gå tørrskodd fra carporten og rett inn i sportsboden med barnevogner og annet fritidsutstyr.

Huset kan beskrives som en kompakt enebolig over to fulle etasjer - her kombineres husdrøm med fornuft. Boligen har et bruksareal på 170 kvadratmeter fordelt på to fulle etasjer, og hovedplanet i Alvheim rommer en romslig entré på 11,3 kvadratmeter med god plass til garderobeløsninger for hele husstanden. Et bad/vaskerom er praktisk plassert til venstre for entreen. Resten av etasjen er viet en romslig og åpen stue-kjøkken-løsning; et herlig rom med gode lysforhold, mulighet for ildsted og med utgang til terrasse.

I 2. etasje finner du tre gode soverom, et stort bad, innvendig bod og en stue med utgang til balkong. Loftstua kan innredes etter familiens behov - barnas lekerom, tv-stue eller hjemmekontor? Mulighetene er mange med Alvheim!

Prisen er basert på prisindeks: einebustad av tre, byggjearbeid inkl. stein, jord og sementarbeid per 15.09.2019

Innhold

Standard
OVERFLATER OG GULV
I oppholdsrom leveres det med laminat gulv. (moderne grå eik.) Himlinger og vegger blir sparklet og malt. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom, sportsbod og entrè blir det flislagte gulv . Vegger på begge bad leveres med baderomsplater av typen fortissimo 3091HG Denver White. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

DØRER
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I dette huset leveres det døren Visjon1.

VINDU
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger. Baderomsinnredning prises på forespørsel.

TRAPPER
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

TELEFON/TV/FIBER
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

VENTILASJON
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Det leveres ikke terrasseplattinger på bakkeplan. Pris på forespørsel.
Gulv i carport gruses.

Tomtepris inngår i prisen.

Gravearbeider avregnes. Ta kontakt for mer informasjon.

Tilknytningsavgift vann og avløp, byggesaksgebyrer, leie av søplecontainer, byggestrøm og uavhengig kontroll inngår ikke i prisen. Kontakt selger ved spørsmål.

Beliggenhet

Tomten er nylig fradelt og er på ca 736m2. Den ligger sentralt til i et allerede godt etablert boligfelt. Sol fra morgen til kveld.
Gode pendlermuligheter med tog og buss til alle store byer på Østlandet.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig

Parkering

Parkering på egen tomt.

Adkomst

Søk opp Grindaveien så finner dere frem. Ring meg gjerne hvis dere ønsker veiledning.

Radon

Det gjøres tiltak mot eventuell radon under boligen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

HVEM ER VI?

Glenne Bygg ble etablert i 1979 og har 40 års fartstid i bransjen. Vi er distriktets lokale Boligpartner - forhandler. Vi er en totalentreprenør som følger deg fra idé til nøkkelferdig hus.
Drømmer du om å bygge hus eller har du en tomt du vil få hjelp med, så kan vi bidra med hjelp og faglig kompetanse hele veien.
Alle hus og prosjekter bygges av våre lokale tømrere, ansatt i Glenne Bygg AS

Med en stor aktør som Boligpartner i ryggen kan vi spesialtilpasse tomter og hus akkurat slik du ønsker! BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har 25 års fartstid som norsk boligbygger.
Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder.

Hvitevarer/tilbehør

Ikke medregnet.

Oppvarming

Det inngår en stålpipe og ovn av typen ILD9. Varmekabel på alle flislagte rom.

Forbehold

Godkjenning i kommunen.

Viktig informasjon

Byggeklausul til Glenne Bygg AS

Vei/Vann/Kloakk

Veien inn til tomtene er foreløpig privat.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er selveid og har en størrelse på ca736 kvm. Tomtepris på kr. 850.000,- er inkludert i totalsum.

Regulering

Reguleringsbestemmelser til detaljregulering for Grønset, gbnr 44/2

Ferdigattest

Ved innflytting.

Adgang til utleie

Ja

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.