KOMMER FOR SALG!

Tjørhom, 4443 TJØRHOM

Pris

kr 3 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 990 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 88 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Boligpartner Stavanger
4313 Sandnes
stavanger@boligpartner.no
Tlf: 481 11 700

Fasiliteter

Beskrivelse av boligen

Gråhø med hems er en hytte for den aktive familien. På sine 64 kvm i første etasje har den hele tre soverom med seks sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg innholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø passer like godt på fjellet som ved sjøen og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Hytten kan enkelt huse 10 overnattingsgjester, og hemsstua blir raskt barnas favorittsted i hytta. Med hemsen på 24,0m2 får du i tillegg både hemsestue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Arealet i hytta utnyttes dermed maksimalt, og gir deg den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner og familie på tur. Og hvem vet vel hva som skjer om noen år? Kanskje er det enda flere barn eller barnebarn som trenger et sted å sove?

Med stue på hemsen får man plutselig to sosiale soner, og vi tør nesten garantere at barna raskt finner sitt favorittsted her oppe i høyden. Tenk å få sitt eget fristed der de kan se film, spille spill og leke uten at de voksne forstyrrer leken – og uten at barna forstyrrer de voksne. Det må vel kalles vinn-vinn for begge parter?

Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges.

Innhold

I Karakter-serien finner du de klassiske hyttene. Saltak og særegne detaljer fremhever det nostalgiske og karakteristiske uttrykket. Samtidig har hyttene detaljer som gir de et tidsriktig preg. Kombinasjonen av treverk, stein og store glassvinduer gir en moderne innpakning. Karakter-serien inneholder både små og store hytter som spenner fra 64m2 til 149m2.

Regulering

Regulert til fritidsbolig

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig med hems

Parkeringsforhold

Sommerparkering på egen tomt
Vinterparkering ved Bakken Gård
Muligheter for vinterparkering oppe i feltet

Overtakelse

Etter avtale

Tjørhom, 4443 TJØRHOM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger