Flott, familievennlig enebolig med 5 soverom og "walk-in-closet" i rolige omgivelser.

Garveriet, 4532 ØYSLEBØ

Pris

kr 2 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 990 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 177 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5
  • Energimerking C

Gå til salgskontorTlf:

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Turterreng, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk, Fiskemulighet

Beliggenhet

Idyllisk beliggende, ferdig opparbeidet tomt med kort vei til Øyslebø og Marnardal togstasjon. En flott tomt hvor prisantydningen gjelder tomten og familievennlige og nostalgiske Gjendebu hus fra Boligpartner oppsatt ihht leveransebeskrivelsen. Gjendebu er kun ett forslag. Kjøper står fritt til å velge ett annet hus i fra Boligpartner.

Beskrivelse av boligen

Det er mange som faller for vinkelhuset Gjendebu, med sine nostalgiske dør- og vindusomramninger, det overbyggede inngangspartiet og den gode planløsningen. Med hele fem soverom som standard og et baderom i hver etasje, er kanskje Gjendebu et hus du burde se nærmere på?

Boligen har et bruksareal på 177 kvadratmeter – og hovedplanet rommer vindfang med garderobeløsning, hall, to soverom, bad og innvendig bod. En åpen løsning mellom stue og kjøkken gjør opplevelsen av rommene luftig og romslig, samtidig som rommene beholder sin egenart. Kjøkkenet har inngang til vaskerommet, som praktisk nok har egen inngang.

Loftsplanet har ytterligere tre soverom, og det største av dem har tilgang til eget walk-in closet på 5,3 kvadratmeter. I tillegg rommer loftet et stort, komfortabelt bad, en innvendig bod for gode lagringsmuligheter og en gang som åpner for mange innredningsmuligheter.

Garveriet, 4532 ØYSLEBØ

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger