Ny prosjektert enebolig på Lunderhaug Terrasse

Lunderhaug Terrasse, 4560 VANSE

Pris

kr 4 380 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 380 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 154 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BV Bygg AS
4560 Vanse
farsund@boligpartner.no
Tlf: 38 39 45 60

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Beskrivelse av boligen

Assisi er en familievennlig enebolig tilpasset skrånende tomter med et bruksareal på 154 kvadratmeter fordelt på to plan. Hovedplanet rommer en åpen stue- og kjøkkenløsning, som likevel ivaretar rommenes egenart med egne soner. Her får du et godt arbeidskjøkken med plass til spisebord og en stue med frittstående ildsted og utgang til balkong. Hovedplanet rommer også en gang, soverom, bad og en innvendig bod.

Underetasjeplanet rommer to soverom, tv-stue, gjesterom, bad/vaskerom og innvendige boder for god lagringskapasitet. Assisi kan med andre ord romme hele fire soverom og har bad i hver etasje, noe som er midt i blinken for de fleste barnefamilier.

Eventuelt kan tomten kjøpes uten byggekonsul.

Standard

OVERFLATER
I oppholdsrom får 3-stavs eikeparkett, hvitmalte gips på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Farsund kjøkkensenter leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Innhold

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig bygget med plate på mark over 2 etasjer

Lunderhaug Terrasse, 4560 VANSE

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger